TANSSI- JA VOIMISTELUSEURA ILLUSION VAAJAKOSKI

Hyppää mukaan iloiseen ja innokkaaseen joukkoomme!

Iloa, innostusta ja innovaatioita!

Olemme Tanssi- ja voimisteluseura Illusion Vaajakoski ry, syksyllä 2014 perustettu vaajakoskelainen urheiluseura. Tarjoamme harrasteryhmiä lapsille ja nuorille, kilpailu- ja valmennustoimintaa tanssissa ja joukkuevoimistelussa sekä ryhmäliikuntaa aikuisille ja senioreille. Seurassamme on noin 700 jäsentä, joka tekee meistä Vaajakosken suurimman urheiluseuran.

Meille tärkeää toiminnassamme ovat laatu, vastuullisuus ja positiivisuus.

Tule mukaan!

Liittymällä seuran jäseneksi saat käyttöösi seuramme jäsenalennukset sekä olet mukana tukemassa lasten ja nuorten urheilutoimintaa.

Järjestämme myös lajikokeiluja työyhteisöille tai vaikkapa polttariporukalle sekä teemasynttäreitä. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän näköinen paketti.

Ajankohtaista:

7.9. PAIKKAMUUTOS! Maanantain 10.9. Satubaletit klo 17-17:45 ja 17:45-18:30 sekä Baletin alkeet klo 18:30-19:30 joudutaan valitettavasti siirtämään tilapäisesti toiseen paikkaan Tammirinteen päiväkodin vanhempainillan vuoksi. Korvaava paikka on Haapaniemen Päiväkodilla (Ristonmäentie 4). Jatkossa tunnit kalenterin mukaan Tammirinteellä.

4.9. Illusionin hallilla oli tänään iltapäivällä kärynnyt pukuhuoneen pistorasia ja palokunta kävi paikalla tarkistamassa tilanteen. Tämä huomattiin onneksi ajoissa ja vahingoilta vältyttiin.

Kaikkien voimistelijoiden kanssa kerrataan pikimmiten ohjeet, miten toimia hätätilanteessa. Ohjeet laitetaan näkyviin myös hallin aulatilaan.

4.9. 6.9. Aikuisten harrasteliikunnan tunnit poikkeuksellisesti Janakan koululla. Syke+lihaskunto kello 19-19.45 ja core+venyttely 19.45-20.30, ohjaajana Elina Finning.

29.08. ILMAINEN Rope Skipping -lyhytkurssi 8-12 -vuotiaille 11.9.-2.10. Tiistaisin klo 17-18 VKI liikuntahalli. Ilmoittautuminen toimisto@illusion.fi

20.08. Ilmoittautuminen Elämäni eläkevuodet -valmennukseen 9.9. mennessä! Ryhmä alkaa 13.9. Lisätietoa valmennuksesta täällä.