Aikuisten liikunta

Muutokset ryhmäliikunnassa

Koronatilanteen johdosta noudatamme Jyväskylän kaupungin antamia määräyksiä ryhmäliikunnassa. Tällä hetkellä yli 18-vuotiaiden ryhmäharjoittelu kaupungin tiloissa on keskeytettynä 31.1. saakka.

Seuraamme tällä hetkellä viikko kerrallaan koronatilanteen ja -rajoitusten tilannetta. Suunnittelimme viikolle 3 aikavälille 17.-23.1. ulko- ja etäliikuntakalenterin ja odotamme samalla Aluehallintoviraston päätöstä yli 18-vuotiaiden liikunnan toteuttamisesta. Kerromme jatkosta lisää heti kun tiedämme itse enemmän.

Viikko 17.-23.1. liikutaan siis ulkosalla ja etänä. Tämä viikko on tarkoitettu meille kaikille energian ja hyvän mielen lisäämiseksi. Korteiltanne ei tällä viikolla veloiteta jumpista käyntejä ja jumpille ovat tervetulleita kaikki halukkaat. Virtuaalitunnit ovat käytettävissä samantien ja näkyvillä koko viikon!

Ohjelma

maanantai 17.1.
* klo 18.30 Lavis, Vaajakummun koulun piha
* Pilates tallenne: https://youtu.be/UgC8DJeWtQg

tiistai 18.1.
* klo 10-11 Lenkki ja lihaskunto, lähtö Illusionin hallin pihalta
* klo 18 Kuntopiiri, Vaajakummun koulun piha

keskiviikko 19.1.
* Syke&Body: https://youtu.be/lHKFo1eJhZs
* Core: https://youtu.be/EUJaCKHI_NM

torstai 20.1.
* klo 10-11 Kuntopiiri, Illusionin hallin piha
* klo 18.30 Kahvakuula, Vaajakummun koulun piha

perjantai 21.1.
* klo 9 Lavis, Illusionin hallin piha
* Jooga tallenne: https://youtu.be/NKZPoaV5vig⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Toivottavasti nähdään jumpilla!

Aikuisten kevätkausi on täynnä monipuolisen innostavaa liikuntaa Vaajakosken alueella.

Kaikki korttivaihtoehtomme liikuntaan ovat myynnissä verkkokaupassa (sivun alaosassa), tervetuloa mukaan!

  • Siniset tunnit lukujärjestyksessä ovat Ikiliike-tunteja, jotka on suunniteltu +60-vuotiaille terveysliikuntasuositusten mukaisesti sisältäen voima-, tasapaino- ja koordinaatioharjoittelua. Toki tunneille ovat tervetulleita muutkin! Näillä tunneilla pääset liikkumaan Ikiliike-kortilla, rajattomalla kortilla tai kertamaksulla.
  • Vihreillä tunneilla liikut 15x kortilla, rajattomalla kortilla tai kertamaksulla. Nämä tunnit sisältävät monipuolisesti innostavia tunteja kehonhuollosta tanssiin ja sykeharjoitteluun!
  • Punaisella merkityt tunnit järjestetään kurssimuotoisesti ja ryhmät kokoontuvat koko syyskauden ajan kerran viikossa. Näissä ryhmissä yhteishenki kukoistaa ja pääset etenemään harjoituksissa takuuvarmasti!

Osta kortti verkkokaupasta

Miten ostan kortin ja pääsen ilmoittautumaan mukaan? 

Huomioithan ryhmäliikuntaan tullessa:

1. Tunneille ei ole välttämätöntä ilmoittautua etukäteen, mutta se onnistuu näppärästi MyClub-sovelluksen kautta. Myös mahdolliset tuntimuutokset ovat nähtävillä MyClubissa. Suosittelemme sovelluksen käyttöä ja tunnin varaamista kaikille ryhmäliikkujille!

2. Liikuntatiloihin saavutaan ja poistutaan maskin kanssa. Liikuntasuorituksen aikana ei tarvitse pitää maskia.

2. Pidä huolta turvaväleistä ja pese kätesi tunnille tullessa ja tunnilta lähtiessä, käytössämme on myös käsidesiä.

3. Ota tunneille mukaan valmiiksi täytetty juomapullo ja oma matto. Tunneille kannattaa tulla jo valmiiksi liikuntavaatteissa, vältämme pukuhuoneiden käyttöä.

3. Kahvakuulatunneille ota oma kahvakuula, jos sellainen löytyy. Ohjaajalla on myös kahvakuulia mukana, joita saa lainata.

6. Maksutapana kausi- ja kertamaksuihin toimivat myös mobiilivaihtoehdot (Mobilepay, Edenred, SmartumPay tai ePassi). Maksaaksesi näillä vaihtoehdoilla ole yhteydessä toimisto@illusion.fi.