Aikuisten liikunta

Syyskausi 2022

Aikuisten syyskausi on täynnä monipuolisen innostavaa liikuntaa Vaajakosken alueella! Kausi alkaa 5.9.22

Kaikki korttivaihtoehtomme liikuntaan ovat myynnissä verkkokaupassa (sivun alaosassa), tervetuloa mukaan!

  • Siniset tunnit lukujärjestyksessä ovat Ikiliike-tunteja, jotka on suunniteltu erityisesti +60-vuotiaille terveysliikuntasuositusten mukaisesti sisältäen voima-, tasapaino- ja koordinaatioharjoittelua. Toki tunneille ovat tervetulleita muutkin! Näillä tunneilla pääset liikkumaan Ikiliike-kortilla, rajattomalla kortilla tai kertamaksulla.
  • Vihreillä tunneilla liikut 15x kortilla, rajattomalla kortilla tai kertamaksulla. Nämä tunnit sisältävät monipuolisesti innostavia tunteja kehonhuollosta tanssiin ja sykeharjoitteluun tai vaikkapa perheliikuntaan!
  • Punaisella merkityt tunnit järjestetään kurssimuotoisesti ja ryhmät kokoontuvat koko syyskauden ajan kerran viikossa. Näissä ryhmissä yhteishenki kukoistaa ja pääset etenemään harjoituksissa takuuvarmasti!

Tuntien varaaminen

Tunneille ei ole välttämätöntä ilmoittautua etukäteen, mutta se onnistuu näppärästi MyClub-sovelluksen kautta, mikäli sinulla on voimassa oleva ryhmäliikuntakortti (15x, rajaton tai Ikiliike -kortti). Myös mahdolliset tuntimuutokset ovat nähtävillä MyClubissa. Suosittelemme sovelluksen käyttöä ja tunnin varaamista kaikille ryhmäliikkujille!

Tuntimuutokset

Tässä iloitamme tuntien mahdollisista muutoksista.

10.10. Lavis onkin Live-Lavis

Nyt seuramme liikkujilla on upea tilaisuus osallistua Lavikseen live-musiikin tahdissa! Maanantain 10.10. Lavis järjestetään poikkeuksellisesti Suomalaisen musiikkikampuksen tiloissa osana upeaa konserttia. Ohjaajana tuttu Anne-Marika Turpeinen. Mukaan pääsee normaalisti Illusionin kortilla ja tunti on varattavissa MyClubista. Kaverinkin saa ottaa mukaan kertamaksulla 8/12€ (MobilePay tai käteismaksu). Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin.

Milloin: 10.10. klo 18.18.55

Missä: Suomalainen musiikkikampus, Pitkäkatu 18-22, Hannikaissali


3.10. Lavis ja Hallitse&Huolla peruttu

10.10. Hallitse&Huolla peruttu.

Osta kortti verkkokaupasta

Kortin oston jälkeen suosittelemme lataamaan MyClub apin, jonka kautta pääset tarkastelemaan ja varaamaan tunteja! Tuntien varaaminen ei ole pakollista, mutta auttaa meitä tuntien suunnittelussa! Mahdolliset tuntimuutokset näkyvät MyClub-sovelluksessa sekä täällä aikuisten liikunnan nettisivuilla.