Aikuisten ryhmäliikuntamme lomailee talviloman ajan viikolla 9.

Toteutamme 8.-28.3. aikavälillä aikuisten ryhmäliikunnan ja Ikiliikkeen liikunnan virtuaalisena ja 9 hengen pienryhminä.

Liikunnan iloa, poikkeuksellisista oloista huolimatta!

Ohjeet ilmoittautumiseen

Virtuaalitunneille ilmoittautuminen on ehdotonta linkin saamiseksi. Ilmoittautuminen tunnille on tehtävä tuntia edeltävän päivän aikana. Lähetämme virtuaalitunnin linkin sähköpostitse ilmoittautuneille kyseisen jumpan aamuna viimeistään klo 10.00. Tunti säilyy näkyvillä kaksi vuorokautta, joten sinulla on hyvin aikaa treeneille. Jos tarvitset apua tunnille ilmoittautumiseen, kurkkaa ohjeet täältä.

Pienryhmätunneille ilmoittautuminen on tärkeää, jotta voimme varmistaa ryhmän asianmukaisen osallistujamäärän 9 + ohjaaja.

Tunneille ilmoittautumista varten sinun on ensin rekisteröidyttävä jäsenjärjestelmä MyClubiin, tämä onnistuu alla olevista painikkeista, valitse joko 15x -jumppakortti tai Ikiliike-kortti. Ohjeet rekisteröitymiseen löydät täältä.

Mikäli haluat osallistua virtuaalitunnille kertamaksulla (5€/tunti), laita sähköpostia viimeistään jumppaa edeltävänä päivänä toimisto@illusion.fi ja saat linkin.

Tervetuloa mukaan!