Aikuisten liikunta

Aikuisten syksyn kausi on täynnä monipuolisen innostavaa liikuntaa Vaajakosken alueella. 

Kaikki korttivaihtoehtomme liikuntaan ovat myynnissä verkkokaupassa (sivun alaosassa), tervetuloa mukaan!

  • Siniset tunnit lukujärjestyksessä ovat Ikiliike-tunteja, jotka on suunniteltu +60-vuotiaille terveysliikuntasuositusten mukaisesti sisältäen voima-, tasapaino- ja koordinaatioharjoittelua. Näillä tunneilla pääset liikkumaan Ikiliike-kortilla tai kertamaksulla.
  • Vihreillä tunneilla liikut 15x kortilla, rajattomalla kortilla tai kertamaksulla. Nämä tunnit sisältävät monipuolisesti innostavia tunteja kehonhuollosta tanssiin ja sykeharjoitteluun!
  • Punaisella merkityt tunnit järjestetään kurssimuotoisesti ja ryhmät kokoontuvat koko syyskauden ajan kerran viikossa. Näissä ryhmissä yhteishenki kukoistaa ja pääset etenemään harjoituksissa takuuvarmasti!

Osta kortti verkkokaupasta

Miten ostan kortin ja pääsen ilmoittautumaan mukaan? 

Huomioithan ryhmäliikuntaan tullessa:

1. Tunneille ei ole välttämätöntä ilmoittautua etukäteen, mutta se onnistuu näppärästi MyClub-sovelluksen kautta. Suosittelemme sovelluksen käyttöä kaikille ryhmäliikkujille!

2. Liikuntatiloihin saavutaan ja poistutaan maskin kanssa. Liikuntasuorituksen aikana ei tarvitse pitää maskia.

2. Pidä huolta turvaväleistä ja pese kätesi tunnille tullessa ja tunnilta lähtiessä, käytössämme on myös käsidesiä.

3. Ota tunneille mukaan valmiiksi täytetty juomapullo ja oma matto. Tunneille kannattaa tulla jo valmiiksi liikuntavaatteissa, vältämme pukuhuoneiden käyttöä.

3. Kahvakuulatunneille ota oma kahvakuula, jos sellainen löytyy. Ohjaajalla on myös kahvakuulia mukana, joita saa lainata.

6. Maksutapana kausi- ja kertamaksuihin toimivat myös mobiilivaihtoehdot (Mobilepay, Edenred, SmartumPay tai ePassi). Maksaaksesi näillä vaihtoehdoilla ole yhteydessä toimisto@illusion.fi.