Aikuisten liikunta

Aikuisten kevätkausi on täynnä monipuolisen innostavaa liikuntaa Vaajakosken alueella! 

Kaikki korttivaihtoehtomme liikuntaan ovat myynnissä verkkokaupassa (sivun alaosassa), tervetuloa mukaan!

  • Siniset tunnit lukujärjestyksessä ovat Ikiliike-tunteja, jotka on suunniteltu erityisesti +60-vuotiaille terveysliikuntasuositusten mukaisesti sisältäen voima-, tasapaino- ja koordinaatioharjoittelua. Toki tunneille ovat tervetulleita muutkin! Näillä tunneilla pääset liikkumaan Ikiliike-kortilla, rajattomalla kortilla tai kertamaksulla.
  • Vihreillä tunneilla liikut 15x kortilla, rajattomalla kortilla tai kertamaksulla. Nämä tunnit sisältävät monipuolisesti innostavia tunteja kehonhuollosta tanssiin ja sykeharjoitteluun tai vaikkapa perheliikuntaan!
  • Punaisella merkityt tunnit järjestetään kurssimuotoisesti ja ryhmät kokoontuvat koko syyskauden ajan kerran viikossa. Näissä ryhmissä yhteishenki kukoistaa ja pääset etenemään harjoituksissa takuuvarmasti!

Tuntien varaaminen

Tunneille ei ole välttämätöntä ilmoittautua etukäteen, mutta se onnistuu näppärästi MyClub-sovelluksen kautta, mikäli sinulla on voimassa oleva ryhmäliikuntakortti (15x, rajaton tai Ikiliike -kortti). Myös mahdolliset tuntimuutokset ovat nähtävillä MyClubissa. Suosittelemme sovelluksen käyttöä ja tunnin varaamista kaikille ryhmäliikkujille!

Tuntimuutokset

Tässä ilmoitamme tuntien mahdollisista muutoksista.


Kortin oston jälkeen suosittelemme lataamaan MyClub apin, jonka kautta pääset tarkastelemaan ja varaamaan tunteja! Tuntien varaaminen ei ole pakollista, mutta auttaa meitä tuntien suunnittelussa! Mahdolliset tuntimuutokset näkyvät MyClub-sovelluksessa sekä täällä aikuisten liikunnan nettisivuilla.