Mikä kortti sopii minulle?

Rajaton kortti (normaali hinta):

Rajaton kortti sopii sinulle, joka haluat käydä viikossa useammalla kuin yhdellä tunnilla. Kausi sisältää 15 viikkoa, ja jo 19 käyntikertaa tänä aikana tulee edullisemmaksi kuin 15 kerran kortti. Rajattoman kortin myötä voit huoletta heittäytyä liikunnan vietäväksi!

Rajaton kortti (alennusryhmäläiset):

Alennushintaan ovat oikeutettuja työttömät, opiskelijat, eläkeläiset, kotiäidit ja -isät. Edullinen hinta takaa mahdollisuuden säännölliseen liikkumiseen myös erilaisissa elämäntilanteissa.

15x -kortti:

15 kerran kortti sopii heille, jotka haluavat käydä vain yhdellä tunnilla viikossa tai joiden esimerkiksi työvuorojen takia on hankalaa sovittaa säännöllistä tuntia kalenteriinsa. Kortti on voimassa vuoden, joten kertoja ei ns. mene hukkaan, vaikka tunneille ei ihan joka viikko ehtisikään.

Ikiliike-kortti:

Ikiliike-kortti on tarkoitettu pääsääntöisesti eläkeikäisille liikkujille. Kortti oikeuttaa kolmeen viikottaiseen Ikiliike-aamutuntiin. Mahdollista on myös lunastaa rajaton kortti eläkeläishintaan, joka mahdollistaa käynnit sekä ikiliike- että normitunneilla.

Kertamaksu:

Kertamaksu on vaihtoehto, kun haluat käydä esimerkiksi kokeilemassa vain jotain yksittäistä tuntia silloin tällöin.