Ilmoittautumisehdot

Ilmoittautumisehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuessasi ryhmään syntyy maksusitoumus. Lasku on perintä- ja ulosottokelpoinen eikä siitä myönnetä hyvityksiä, vaikka jättäisitkin kortin käyttämättä. 

Tiedot

1. Ryhmään ilmoittautuva vastaa, että ilmoittamansa nimi- ja osoitetiedot ovat oikeat.

2. Virheellisistä tiedoista mahdollisesti aiheutuvista haitoista osallistuja vastaa itse.

3. Laskut tulevat sähköpostitse, ole siis tarkkana, että sähköpostiosoite on oikea. Laskut voivat joissain tapauksissa mennä myös roskaposteihin.

Maksumuistutukset 

1. Jos maksua ei ole suoritettu viimeistään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa eräpäivästä, lähetetään siitä ensimmäinen maksumuistutus.

2. Jos maksua ei ole muistutuksesta huolimatta suoritettu 14 vuorokauden kuluessa alkuperäisestä eräpäivästä, on seurauksena toinen maksumuistutus, jonka mukana tulee 5 euron maksumuistutuslisä sekä 8,5% huomautuskulu. Tämän maksumuistutuksen eräpäivä on heti. 

3. Mikäli et pysty suorittamaan maksua eräpäivään mennessä, ota yhteyttä laskutus@illusion.fi heti laskun saatuasi, niin sovimme yhdessä maksuaikataulusta.


Koronan vaikutukset ilmoittautumisehtoihin 

 • Jos harrastekautta ei voida aloittaa hallituksen asettamien rajoitustoimien vuoksi, palautamme harrastemaksun (ei jäsenmaksua) kokonaisuudessaan.
 • Jos kausi aloitetaan, mutta keskeytetään ennen syysloman alkua, palautamme harrastusmaksun osuudesta (ei jäsenmaksua) 50%.
 • Jos kausi joudutaan keskeyttämään ennen marraskuun loppua, palautamme harrastusmaksusta (ei jäsenmaksua) 25%.
 • Jos kausi keskeytyy joulukuun aikana, korvaamme puuttuvat kerrat etämateriaalien avulla ja harrasts- ja jäsenmaksu maksetaan kokonaisuudessaan.
 • 15x korttien maksuja emme palauta, koska kortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Jatkamme tarvittaessa korttien voimassaoloaikaa, jos koronatilanteen takia joudumme keskeyttämään toimintamme. 

Ilmoittautumisehdot lasten ja aikuisten harrasteliikuntatunneille

 1. Tunnille ilmoittauduttua tuntia voi kokeilla kaksi seuraavaa kertaa ilman maksusitoumusta.
 2. Ilmoittautuminen on mahdollista perua 14vrk kuluessa ilmoittautumisesta / ensimmäisestä kerrasta. Peruutus on tehtävä kirjallisesti sähköpostiin toimisto@illusion.fi Ilmoitus ohjaajalle, puhelimitse tai tunneille tulematta jättäminen ei riitä peruutukseen ja maksusitoumuksen purkautumiseen.
  • Mikäli on ehtinyt maksamaan osallistumis/harrastusmaksun eikä sopivaa ryhmää löydy tai osallistuminen muuten estyy, palautetaan kausimaksu. Peruutuksesta peritään 15 euron toimistomaksu, joka vähennetään palautuksesta. (Huom! Koskee ainoastaan tilannetta, jossa peruutus tehdään kahden ensimmäisen kokeiluviikon aikana)
  • Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja maksusitoumus syntyy, vaikka et osallistuisikaan tapahtumaan tai ryhmään.
 3. Estymisestä on ilmoitettava välittömästi, koska paikat vapautetaan varasijoilla odottaville.
 4. Yli kuukauden yhtämittaisesta sairauspoissaolosta on mahdollista hakea maksuhyvitystä lääkärintodistusta vastaan (toimisto@illusion.fi). Muuten sairastapauksissa tai kesken kauden lopettamisissa ei anneta maksuhyvitystä.
 5. Emme ole velvollisia korvaamaan meistä riippumattomista syistä johtuvia peruutuksia, kuten kaupungin salivuoroperuutuksia. (koronatilanteesta oma ohjeistus yllä).

Ilmoittautumisehdot Illusion Camp, Illusion Dance Camp ja lasten harrasteleireille

 1. Leiri-ilmoittautumien on sitova. Paikan voi perua vain lääkärintodistusta vastaan, jolloin peritään 15€ käsittelykulu.
 2. Leiri tulee olla maksettuna ennen leirin alkua,  maksut tarkistetaan ensimmäisenä leiripäivänä.


Pidätämme oikeuden muutoksiin