Miten mukaan?

Kuinka voin osallistua ryhmäliikuntatunneille?

Tunneille voit osallistua joko 15x kortilla tai kertamaksulla. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Poikkeuksena Pilateksen ja Joogan erilliskurssit, joille ilmoittaudutaan Hoika-jäsentietopalvelun kautta ja maksetaan laskulla.


Kuinka saan ostettua kortin?

Kortin voit lunastaa itsellesi kahdella tapaa.

1. Rekisteröidy Hoika-jäsentietopalveluun osoitteessa www.jasentieto.fi ja kirjaudu sisään. Ilmoittaudu halutun korttityypin ryhmään. Saat sähköpostiisi laskun. Näyttämällä kuittia maksusta minkä tahansa ryhmän ohjaajalle, saat jumppakortin itsellesi. Tarkemmat ohjeet Hoikan kautta ilmoittautumiseen löytyvät tämän sivun alaosasta.

2. Mikäli netti-ilmoittautuminen ei onnistu, voit pyytää ohjaajalta rekisteröintilomakkeen täytettäväksi. Hoidamme rekisteröinnin tämän jälkeen puolestasi ja saat sähköpostiisi laskun.

Kuinka voin maksaa Smartum-seteleillä?

1. Voit ilmoittautua jäsentiedon kautta ja mennä haluamillesi tunneille. Anna liikuntasetelit ohjaajalle ja laita sen jälkeen viestiä osoitteeseen toimisto@illusion.fi. Poistamme ilmoittautumisen yhteydessä muodostuneen laskun järjestelmästä.

2. Mene haluamallesi tunnille ja pyydä ohjaajalta rekisteröintilomake täytettäväksi. Anna setelit ohjaajalle me hoidamme rekisteröinnin loppuun.

Kuinka voin maksaa sirullisella liikuntakortilla?

Ota yhteyttä toimisto@illusion.fi. Sovimme joko ajan, jolloin toimistolle voi tulla maksamaan tai jonkin kerran kun ohjaajalla on korttilaite mukanaan.


ILMOITTAUTUMISOHJEET (HOIKA)

1. Mene osoitteeseen www.jasentieto.fi

2. Valitse pudotusvalikosta Tanssi- ja Voimisteluseura Illusion 

3. Valitse vasemmalta valikosta "Rekisteröityminen" ja täytä lomake vanhemman tiedoilla

4. Kirjaudu sisään järjestelmään

5. Jos haluat ilmoittaa lapsesi tunnille, lisää lapsi alikäyttäjäksi. Lisää kaikki harrastavat lapset alikäyttäjiksi ja käytä samoja tunnuksia ilmoittautumisessa.

-"omat tiedot" -> "uuden alikäyttäjän rekisteröinti"

6. Valitse vasemmalta valikosta "Ilmoittautuminen" ja ilmoittaudu haluamaasi ryhmään

-valitse ilmoitettava henkilö pudotusvalikosta

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan jäsentietojärjestelmä Hoikan kautta verkossa. Jokainen lasku tulee maksaa erikseen, laskun omalla viitteellä. Maksamalla laskun eräpäivän puitteissa varmistat paikkasi ryhmässä.

Ryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua läpi kauden.

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan verkossa. Ilmoittautuminen aloitetaan käyttäjäksi rekisteröitymisellä, ellet ole tehnyt sitä aiemmin. Jos olet jo rekisteröitynyt ohjelmaan viime kaudella, käytä samoja tunnuksia myös tällä kaudella. Rekisteröityminen tehdään vain kerran.

Alaikäiset lapset rekisteröidään huoltajan alikäyttäjäksi. Huoltaja rekisteröityy ensin itse omilla tiedoilla ja lisää sitten lapsen alikäyttäjäksi (Omat tiedot -sivulta).

Tiedotamme ryhmää koskevia asioita sähköpostitse ja kiireisissä tapauksissa tekstiviestitse. Pidäthän huolta, että yhteystietosi ovat ajantasalla.

Rekisteröitymään pääset koska tahansa sivun yläreunassa olevasta linkistä. Rekisteröityminen tehdään lomakkeella, johon täytetään omat henkilötiedot. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joilla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Ilmoittautuessasi kirjaudu sähköiseen ilmoittautumispalveluun käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoite) ja salasanalla. Ohjelma opastaa ilmoittautumisessa. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu!

Tunneille ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

Ilmoittautumisehdot

Tiedot

1. Ryhmään ilmoittautuva vastaa, että ilmoittamansa nimi- ja osoitetiedot ovat oikeat.

2. Virheellisistä tiedoista mahdollisesti aiheutuvista haitoista osallistuja vastaa itse.

3. Laskut tulevat sähköpostitse, ole siis tarkkana, että sähköpostiosoite on oikea. Laskut voivat joissain tapauksissa mennä myös roskaposteihin.

Maksumuistutukset 

1. Jos maksua ei ole suoritettu viimeistään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa eräpäivästä, lähetetään siitä ensimmäinen maksumuistutus.

2. Jos maksua ei ole muistutuksesta huolimatta suoritettu 14 vuorokauden kuluessa alkuperäisestä eräpäivästä, on seurauksena toinen maksumuistutus, jonka mukana tulee 5 euron maksumuistutuslisä. Tämän maksumuistutuksen eräpäivä on heti. 

3. Mikäli et pysty suorittamaan maksua eräpäivään mennessä, ota yhteyttä toimisto@illusion.fi heti laskun saatuasi, niin sovimme yhdessä maksuaikataulusta.

JÄSENMAKSU

Kaikki seuran toimintaan osallistuvat maksavat jäsenmaksun. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa kalenterivuosittain. Jäsenmaksu on 15€/henkilö. Jäsenmaksu on henkilökohtainen.