Voimistelu ja tanssi 


Lavis® ja Ikilavis®

Ohjaaja: Anne-Marika Turpeinen

LAVIS-lavatanssijumppa on hauskaa, helppoa ja hikistä liikuntaa, jossa yhdistyvät lavatanssiaskeleet ja jumppa. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Kuten lavatansseissa, LAVIKSESSA tanssitaan kaksi samaa tanssilajia peräkkäin ja tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Tunti koostuu vaihdellen seuraavista tanssilajeista: Valssi, humppa, jenkka, polkka, masurkka, tango, rock, jive, foxi, fusku, salsa, cha cha, rumba ja samba.

LAVIS-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä. Kunnon kohotus käy huomaamatta, kun liikutaan isossa ryhmässä, jokainen omalla tyylillään ja tehollaan. 

Mukaan: jalkineet, hikipyyhe ja juomapullo


Zumba®

Ohjaaja: Elisa Hintikka

Zumba® on todella tehokas, mukaansatempaava ja monipuolinen tunti. Tällä tanssitunnilla saat takuuvarmasti hien pintaan! Tunnilla nautitaan zumban sykkeestä, musiikin pauhusta ja hymyn huulille nostattavista tanssiliikkeistä. Mukaan saa tulla kahdella vasemmalla jalallakin, sillä tärkeintä on fiilis, ei oikeat askelkuviot.

Ikiliikkeen Zumba on perinteistä zumbaa, jossa tunnin intensiteettiä on hieman madallettu. Latinalaisen musiikin siivittämää letkeän lempää tanssillista liikuntaa, jossa takuuvarmasti tulee hiki ja hyvä mieli.

Mukaan: jalkineet, hikipyyhe ja juomapullo.


Gymnastic Ladies (joukkuevoimistelukurssi)

Ohjaaja: Anna Sillansalmi

Aikuisten joukkuevoimistelu - tai tuttavallisemmin "Illusion Gymnastic Ladies" - on liikuttanut jo useamman vuoden ajan äitejä ja naisia, jotka ovat innoissaan halunneet päästä itsekin kokeilemaan lajia ja esiintymään yleisön eteen voimistelumatolle.

Aikuisten joukkuevoimistelussa harjoitellaan voimistelun perustaitoja, kuten hyppyjä, tasapainoja, liikkuvuutta ja välinetekniikkaa. Ryhmä esiintyy seuran näytöksissä, sekä mahdollisuuksien mukaan myös muissa seuran tapahtumissa. Ryhmään voi tulla ilman mitään aiempaa kokemusta voimistelusta. Treeneissä on hikinen meininki unohtamatta hyvää huumoria!

Liikkuvuus ja kehonhallinta 

Jooga

Ohjaaja: Miia Sainio

Joogatunnilla yhdistetään Flow-joogan tyyliin asentoja liikesarjoiksi melko rauhallisesti hengitystä ja omaa kehoa kuunnellen. Harjoitus kehittää liikkuvuutta, kehon hallintaa ja niin kehon kuin mielenkin tasapainoa. Liikkeitä on mahdollista muokata oman tason mukaan. 

Mukaan: oma jumppa- tai joogamatto

Ikipilates

Ohjaaja: Elina Finning

Rauhallinen pilates-tunti yhdistää liikkuvutta ja voimaa hengityksen tahtiin tehtävien liikkeiden muodossa.

Mukaan: oma jumppa-alusta ja juomapullo

Hallitse&Huolla

Ohjaaja: Anne-Marika Turpeinen

Tämä temmoltaan rauhallinen tunti kehittää syvien lihasten voimaa, kehon hallintaa, tasapainoa sekä parantaa liikkuvuutta. Tunti jättää kehoon ja mieleen ihanan rauhan tunteen.

Mukaan: oma jumppa-alusta ja juomapullo

Perheliikunta

PerhePower

Ohjaaja: Kirsi Tossavainen

PerhePower on tunti, missä aikuinen pääsee treenaamaan rennolla otteella muksujen kanssa. Lapset saavat touhuilla ja leikkiä salin välineillä ja samalla aikuiset liikkuvat kuntopiirin omaisesti. Liikkeet voi tehdä itse ilman lasta tai välillä lapsi voi kiivetä vaikka reppuselkään. Tunti on hauska yhdistelmä aikuisen omaa liikkumista ja perheen yhteistä aikaa! Tunnille ilmoittudutaan perhekohtaisesti 1 varaus / perhe.

Mukaan pääsee Illusionin ryhmäliikuntakorteilla tai kertamaksulla 5€/perhe.

Mukaan: Joustavat ja mukavat liikuntavälineet. Sisäkengät ti luistamattomat sukat / tossut.  Juomapullot koko porukalle :)

Voima ja kestävyys

Kuntojumppa

Ohjaaja: Kirsi Tossavainen

Yksinkertainen ja tehokas kuntojumppa sopii monenkuntoiselle treenaajalle. Tunti on turvallinen vaihtoehto myös vasta-alkajalle! Tunnilla hyödynnetään vaihtuvia teemoja ja välineitä.

Mukaan: oma jumppa-alusta, sisäkengät, hikipyyhe ja juomapullo

Kahvakuula

Ohjaaja: Laura Koistinen

Kahvakuula on monipuolinen ja tehokas tunti! Mukana pärjää kuntotasosta riippumatta, sillä jokainen voi säädellä tunnin tehoa kahvakuulan kokoa muuttamalla ja liikelaajuuksia varioimalla. Ohjaajalla on mukana jonkin verran lainakuulia, mutta kannattaa otta myös oma mukaan jos sellainen löytyy!

Mukaan: juomapullo, hikipyyhe ja oma jumppa-alusta/pyyhe

Syke&Voima

Ohjaaja: Kirsi Tossavainen

Tunti sisältää sykkeen nostoa ja lihaskuntoa helpoilla liikkeillä vauhdikkaan musiikin tahdissa. Tunti sopii jokaiselle kuntotasosta riippumatta, sillä ohjaaja antaa liikkeistä useita eri vaihtoehtoja.

Mukaan: sisäliikuntajalkineet, juomapullo, hikipyyhe ja jumppa-alusta

Ikinotkeat ja voimakkaat

Ohjaaja: Elisa Hintikka ja Elina Finning

Tunnilla jumpataan reippaan musiikin tahdissa, liikeratoja laajentaen ja lihaksia vahvistaen. Tämä kuntojumppa sisältäen monipuolista kuntoliikuntaa: kehonpainoharjoittelua, kuntopiiriä, kuminauhajumppaa, käsipainojumppaa, tasapainoharjoittelua.

Mitä mukaan: Joustavat sisäliikuntavaatteet, tossut tai jalkineet, juomapullo. Halutessasi voit ottaa oman jumppa-alustan

Ikikuntopiiri

Ohjaaja: Elisa Hintikka

Tunti sopii mainiosti kaikentasoisille liikkujille vasta-alkajasta kokeneempaan konkariin. Tunnilla teemme kuntopiirin muodossa lihaskuntoliikkeitä, harjoitamme tasapainoamme sekä teemme toiminnallisia liikeitä, jotka tukevat toimintaa arkisissa puuhissa kotona. Käytämme liikkeissä hyväksi kehonpainoa sekä erilaisia välineitä, jotka takaavat mahdollisuuden jokaiselle liikkua juurikin omien voimien mukaisella tavalla.

Mitä mukaan: Joustavat sisäliikuntavaatteet, tossut tai jalkineet, juomapullo. Halutessasi voit ottaa oman jumppa-alustan