Lavis®

LAVIS-lavatanssijumppa on hauskaa, helppoa ja hikistä liikuntaa, jossa yhdistyvät lavatanssiaskeleet ja jumppa. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Kuten lavatansseissa, LAVIKSESSA tanssitaan kaksi samaa tanssilajia peräkkäin ja tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Tunti koostuu vaihdellen seuraavista tanssilajeista: Valssi, humppa, jenkka, polkka, masurkka, tango, rock, jive, foxi, fusku, salsa, cha cha, rumba ja samba.

LAVIS-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä. Kunnon kohotus käy huomaamatta, kun liikutaan isossa ryhmässä, jokainen omalla tyylillään ja tehollaan. 

Mukaan: jalkineet, hikipyyhe ja juomapullo

Hallitse&Huolla

Tämä temmoltaan rauhallinen tunti kehittää syvien lihasten voimaa, kehon hallintaa, tasapainoa sekä parantaa liikkuvuutta. Tunti jättää kehoon ja mieleen ihanan rauhan tunteen.

Mukaan: oma jumppa- tai joogamatto

Jooga

Joogatunnilla yhdistetään Flow-joogan tyyliin asentoja liikesarjoiksi melko rauhallisesti hengitystä ja omaa kehoa kuunnellen. Harjoitus kehittää liikkuvuutta, kehon hallintaa ja niin kehon kuin mielenkin tasapainoa. Liikkeitä on mahdollista muokata oman tason mukaan. 

Mukaan: oma jumppa- tai joogamatto

Faskia

Faskia perustuu kokonaisvaltaiseen liikkuvuusharjoitteluun, lihaskalvoketjujen läpikäymiseen ja niiden kautta koko kehon voimantuoton, tasapainon, koordinaatiokyvyn sekä liikkuvuuden parantamiseen. Tunti on rauhallinen ja kehoa huoltava.

Mukaan: oma jumppa- tai joogamatto

PerhePower

Ohjaaja: Kirsi Tossavainen

PerhePower on tunti, missä aikuinen pääsee treenaamaan rennolla otteella muksujen kanssa. Lapset saavat touhuilla ja leikkiä salin välineillä ja samalla aikuiset liikkuvat kuntopiirin omaisesti. Liikkeet voi tehdä itse ilman lasta tai välillä lapsi voi kiivetä vaikka reppuselkään. Tunti on hauska yhdistelmä aikuisen omaa liikkumista ja perheen yhteistä aikaa! Tunnille ilmoittudutaan perhekohtaisesti 1 varaus / perhe.

Mukaan pääsee Illusionin ryhmäliikuntakorteilla tai kertamaksulla 5€/perhe.

Mukaan: Joustavat ja mukavat liikuntavälineet. Sisäkengät ti luistamattomat sukat / tossut.  Juomapullot koko porukalle :)

Kuntojumppa

Ohjaaja: Kirsi Tossavainen

Yksinkertainen ja tehokas kuntojumppa sopii monenkuntoiselle treenaajalle. Tunti on turvallinen vaihtoehto myös vasta-alkajalle! Tunnilla hyödynnetään vaihtuvia teemoja ja välineitä.

Mukaan: oma jumppa-alusta, sisäkengät, hikipyyhe ja juomapullo

Kahvakuula

Kahvakuula on monipuolinen ja tehokas ulkotunti! Mukana pärjää kuntotasosta riippumatta, sillä jokainen voi säädellä tunnin tehoa kahvakuulan kokoa muuttamalla ja liikelaajuuksia varioimalla. Ohjaajalla on mukana jonkin verran lainakuulia, mutta kannattaa otta myös oma mukaan jos sellainen löytyy!

Mukaan: juomapullo, hikipyyhe ja oma jumppa-alusta/pyyhe

Perjantaijamit

Perjantaijameissa otetaan ilo irti ja hiki pintaan rennosti erilaisista tanssilajeista inspiroituen! Tunnilla keho vahvistuu ja notkistuu, syke nousee ja mieli virkistyy. Mitään aiempaa tanssitaitoa ei tarvita, ennen kaikkea nautitaan liikkeestä ja annetaan tanssifiiliksen viedä!

Mukaan: Sisäkengät, hikipyyhe ja juomapullo

Tehotreeni

Tunti sisältää sykkeen nostoa ja lihaskuntoa helpoilla liikkeillä vauhdikkaan musiikin tahdissa. Tunti sopii jokaiselle kuntotasosta riippumatta, sillä ohjaaja antaa liikkeistä useita eri vaihtoehtoja.

Mukaan: sisäliikuntajalkineet, juomapullo, hikipyyhe ja jumppa-alusta

Missä: Päiväkoti Punapaula

Aikuisten joukkuevoimistelu

Aikuisten joukkuevoimistelu - tai tuttavallisemmin "Illusion Gymnastic Ladies" - on liikuttanut jo useamman vuoden ajan äitejä ja naisia, jotka ovat innoissaan halunneet päästä itsekin kokeilemaan lajia ja esiintymään yleisön eteen voimistelumatolle.

Aikuisten joukkuevoimistelussa harjoitellaan voimistelun perustaitoja, kuten hyppyjä, tasapainoja, liikkuvuutta ja välinetekniikkaa. Ryhmä esiintyy seuran näytöksissä, sekä mahdollisuuksien mukaan myös muissa seuran tapahtumissa. Ryhmään voi tulla ilman mitään aiempaa kokemusta voimistelusta. Treeneissä on hikinen meininki unohtamatta hyvää huumoria! Illuison gymnastic ladies ryhmää ohjaa Anna Sillansalmi.