Aikuisten kesä 29.5.-31.8.


 

Tervetuloa nauttimaan energisistä ja monipuolisista kesäliikuntatunneistamme aikuisille! Meidän valikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivan tavan liikkua ja pitää hauskaa koko kesän ajan.

Olitpa sitten kiinnostunut tanssista, kehonhuollosta, kuntojumpasta tai aikuisvoimistelusta, meiltä löytyy juuri sinulle sopiva tunti. 

Tunneillamme sinua odottaa ammattitaitoinen ohjaajatiimi, joka innostaa ja innostuu kanssasi. Haluamme tuoda kesääsi iloa, energiaa, hyvinvointia ja uusia ystäviä.

Liity mukaan kesäjumppareidemme joukkoon, jossa hikeä, hymyä ja hauskanpitoa ei todellakaan puutu! Varmaa on, että kesäsi tulee olemaan täynnä liikunnan riemua ja yhteisiä unohtumattomia hetkiä.

Tunteja järjestämme Illusionin hallilla Jyskässä, Naissaaressa sekä Alban rannalla. 

Tervetuloa innostumaan ja voimaan hyvin kanssamme!

Image

Aikuisten liikunta
Ikiliike
Seuramme on tarjonnut ikääntyville liikkujille suunnattuja Ikiliike-tunteja vuodesta 2015 alkaen. Ikiliike on osa Suomen Voimisteluliiton toimintaa. Tuntikalenteri on suunniteltu erityisesti yli 60-vuotiaiden terveysliikuntasuositusten mukaisesti sisältäen monipuolisesti lihasvoima-, tasapaino- ja koordinaatioharjoittelua. Mukaan tunneille ovat kuitenkin tervetulleita kaiken ikäiset.

Gymnastic Ladies
Gymnastic ladies on aikuisten oma joukkuevoimisteluryhmä. Ryhmässä harjoitellaan voimistelun perustaitoja, kuten hyppyjä, tasapainoja, liikkuvuutta ja välinetekniikkaa. Ryhmä esiintyy seuran näytöksissä, sekä mahdollisuuksien mukaan myös muissa seuran tapahtumissa. Ryhmään voi tulla ilman mitään aiempaa kokemusta voimistelusta. Treeneissä on hikinen meininki unohtamatta hyvää huumoria!

Kalenteri