Aikuisten syksy 4.9.-17.12.2023Image


Ryhmäliikunta

Tervetuloa nauttimaan energisistä ja monipuolisista ryhmäliikuntatunneistamme! Meidän valikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivan tavan liikkua ja pitää hauskaa koko syksyn ajan. Kalenterista löytyy niin kehonhuoltoa, lihaskuntojumppia sekä sykettä nostattavia tunteja! Tunneillamme sinua odottaa ammattitaitoinen ohjaajatiimi, joka innostaa ja innostuu kanssasi. Haluamme tuoda päiviisi iloa, energiaa, hyvinvointia ja uusia ystäviä!

Tunteja järjestämme Illusionin hallilla Jyskässä, Vaajakummun koulun auditoriossa sekä Punapaulan päiväkodilla. Tunneille voit osallistua kertamaksulla, syksyn rajattomalla kortilla, Ikiliike-kortilla sekä 15x sarjakorteilla.


Ikiliike

Seuramme on tarjonnut ikääntyville liikkujille suunnattuja Ikiliike-tunteja vuodesta 2015 alkaen. Ikiliike on osa Suomen Voimisteluliiton toimintaa. Tuntikalenteri on suunniteltu erityisesti yli 60-vuotiaiden terveysliikuntasuositusten mukaisesti sisältäen monipuolisesti lihasvoima-, tasapaino- ja koordinaatioharjoittelua. Mukaan tunneille ovat kuitenkin tervetulleita kaiken ikäiset.

Tunnit järjestetään Illusionin hallilla Jyskässä ja niille voi osallistua Ikiliike-kortilla, syksyn rajattomalla kortilla, kertamaksulla sekä 15x sarjakorteilla.

Gymnastic Ladies Ilmoittautuminen

Tämä ryhmä on kurssimuotoinen ja ilmoittautuminen tapahtuu yllä olevasta linkistä. Gymnastic ladies on aikuisten oma joukkuevoimisteluryhmä. Ryhmässä harjoitellaan voimistelun perustaitoja, kuten hyppyjä, tasapainoja, liikkuvuutta ja välinetekniikkaa. Ryhmä esiintyy seuran näytöksissä, sekä mahdollisuuksien mukaan myös muissa seuran tapahtumissa. Ryhmään voi tulla ilman mitään aiempaa kokemusta voimistelusta. Treeneissä on hikinen meininki unohtamatta hyvää huumoria! Tunti järjestetään Illusionin hallilla Jyskässä.

Illusion Ladies Ilmoittautuminen

Tämä ryhmä on kurssimuotoinen ja ilmoittautuminen tapahtuu yllä olevasta linkistä. Illusion Ladies on aikuisten tanssillisen voimistelun tunti, jossa harjoitellaan tanssillisen voimistelun perusteita, tehdään vartalonhallintaa ja tasapainoja sekä pieniä sarjoja ja koreografioita. Tunneilla harjoitetaan myös liikkuvuutta voimistelulähtöisesti. Ryhmä voi myös halutessaan edetä kohti esiintyvää ryhmää, jolloin ryhmälle tehdään koreografia jolla esiintyä näytöksissä. Tunti järjestetään Vaajakummun koulun auditoriossa.

 

Kalenteri