Perheliikunta

BABY POWER 3-12kkPE10-10.45VKI liikuntahalli, painisaliMetti

 

"Baby Power on aikuiselle ja vauvalle suunnattu tunti, joka on samalla mukava leikkihetki vauvalle ja tehokas treeni aikuiselle. Tunti alkaa leikinomaisella tutustumishetkellä, jonka jälkeen kohotetaan sykettä keskilattialla. Sykkeen noston jälkeen siirrymme lattialle lihaskunto-osuuteen ja tunnin lopuksi on luvassa yhteinen rentoutumishetki vauvan kanssa."

Mukaan lapselle jokin alusta/viltti ja lelu.

 

Osallistuminen BABY POWERIIN tapahtuu 15x -sarjakortilla. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja se mahdollistaa vanhemmalle käynnin myös ryhmäliikuntatunneilla, mikäli vauvajumppa jää välistä jollain viikolla. Tämä mahdollistaa osallistumisen myös kesken kauden, heti kun vauva on tarpeeksi vanha.

Kalenteria pyritään täydentämään muillakin perheliikuntaryhmillä, mikäli salivuoroja löytyy.

Perheen yhteinen voimisteluharrastus on hauskaa yhdessäoloa – liikkumisen riemua arjen lomassa.

Perheliikunnassa alle kouluikäiset lapset vanhempineen pääsevät yhdessä liikkumaan ohjatusti. Voimisteluseurojen koulutetut ohjaajat tutustuttavat perheitä liikuntaleikkeihin, peleihin, telineisiin ja välineisiin. Tunneilla juostaan, hypitään, liikutaan musiikin tahdissa, pyöritään kuperkeikkoja ja opetellaan perusliikuntataitoja leikkien ja mielikuvien kautta. 

Perheliikuntatunnit antavat myös ideoita ja virikkeitä perheen arkiliikuntaan ja parhaimmillaan johdattavat lapset jo pienestä pitBäen liikunnalliseen elämäntapaan.