Illusion Stara, Disco ja joulunäytös 9.-10.12.

Viikonloppuna Vaajakosken liikuntahallilla luvassa upea tapahtumaviikonloppu!

Illusion Stara 9.12. klo 11.30-13

Lauantai starttaa Illusion Stara -tapahtumalla, joka on alle 12-vuotiaille suunnattu voimistelutapahtuma. Tapahtumassa nähdään joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun upeita kilpailuohjelmia. Starassa joukkueet saavat palautetta arveilta ja joka joukkue palkitaan mitalein.

Lisätietoa tapahtumasta: https://kisanet.fi/#/event/details/3466/summary

Lapsiperheiden disco klo 14-16

Lauantaipäivä jatkuu koko perheelle suunnatulla lapsiperheiden discotapahtumalla! Discossa pääsee tanssimaan, temppuratailemaan ja pitämään hauskaa koko perheen kanssa. Pääsymaksuun kuuluu kasvomaalaus, siirtotatuointi sekä pääsy pomppulinnaan. Tapahtumaan kannattaa pukea valkoista tai kirkasta väriä päälle – värit hohtavat uv-valoissa. Huomioithan, että tapahtumassa voi olla vilkkuvia valoja.

Liput: 5€/lapsi tai perhelippu 10€. Vanhemmat veloituksetta.

Alakoululaisten disco klo 17-19

Illalla päästään pitämään hauskaa kavereiden kanssa alakouluikäisille suunnatussa discossa. Luvassa tanssia, temppuratailua ja hauskanpitoa. Pääsymaksuun kuuluu kasvomaalaus sekä siirtotatuointi. Tapahtumaan kannattaa pukea valkoista tai kirkasta väriä päälle – värit hohtavat uv-valoissa. Huomioithan, että tapahtumassa voi olla vilkkuvia valoja.

Liput 5€/lapsi.

Illusionin joulunäytös 10.12.

Sunnuntaina luvassa on Illusionin joulunäytökset, joissa harrasteryhmät sekä kisajoukkueet pääsevät esittämään upeat esitysohjelmansa.

Ensimmäinen näytös klo 13-14.30, toinen näytös klo 15.30-17. Näytöksissä eri sisällöt.

Liput ovelta:

  • aikuiset 15€
  • lapset 8€
  • työtön, kotivanhempi, eläkeläinen, Illusionin jäsen (etu henk koht) 8€

Kahden näytöksen yhteislippu 20/10€.

Lisätietoa tapahtumista www.illusion.fi/tapahtumat