Ilmoittautumisen ehdot

Ilmoittautumisehdot

Tiedot

1. Ryhmään ilmoittautuva vastaa, että ilmoittamansa nimi- ja osoitetiedot ovat oikeat.

2. Virheellisistä tiedoista mahdollisesti aiheutuvista haitoista osallistuja vastaa itse.

3. Laskut tulevat sähköpostitse, ole siis tarkkana, että sähköpostiosoite on oikea. Laskut voivat joissain tapauksissa mennä myös roskaposteihin.

Ilmoittautumisehdot 

1. Tunteja voi kokeilla kaksi kertaa ilman maksusitoumusta.

2. Ilmoittautuminen on mahdollista perua 14vrk kuluessa ilmoittautumisesta / ensimmäisestä kerrasta. Peruutus on tehtävä kirjallisesti sähköpostiin laskutus@illusion.fi Ilmoitus ohjaajalle, puhelimitse tai tunneille tulematta jättäminen ei riitä peruutukseen ja maksusitoumuksen purkautumiseen.

3. Mikäli on ehtinyt maksamaan osallistumis/harrastusmaksun eikä sopivaa ryhmää löydy tai osallistuminen muuten estyy, palautetaan kausimaksu. Peruutuksesta peritään 15 euron toimistomaksu, joka vähennetään palautuksesta. (Huom! Koskee ainoastaan tilannetta, jossa peruutus tehdään kahden ensimmäisen kokeiluviikon aikana)

4. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja maksusitoumus syntyy, vaikka et osallistuisikaan tapahtumaan tai ryhmään.

5. Estymisestä on ilmoitettava välittömästi, koska paikat vapautetaan varasijoilla odottaville.

6. Mahdollisissa sairastapauksissa tai kesken kauden lopettamisissa ei anneta maksuhyvitystä. 

Maksumuistutukset 

1. Jos maksua ei ole suoritettu viimeistään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa eräpäivästä, lähetetään siitä ensimmäinen maksumuistutus.

2. Jos maksua ei ole muistutuksesta huolimatta suoritettu 14 vuorokauden kuluessa alkuperäisestä eräpäivästä, on seurauksena toinen maksumuistutus, jonka mukana tulee 5 euron maksumuistutuslisä ja 8,5% huomautuskulu. Tämän maksumuistutuksen eräpäivä on heti. 

3. Mikäli et pysty suorittamaan maksua eräpäivään mennessä, ota yhteyttä laskutus@illusion.fi heti laskun saatuasi, niin sovimme yhdessä maksuaikataulusta.