Ilmoittautumisen ehdot

Tiedot

 1. Ryhmään ilmoittautuva vastaa, että ilmoittamansa nimi- ja osoitetiedot ovat oikeat.
 2. Virheellisistä tiedoista mahdollisesti aiheutuvista haitoista ja kustannuksista osallistuja vastaa itse.
 3. Laskut tulevat sähköpostitse, ole siis tarkkana, että sähköpostiosoite on oikea. Laskut voivat joissain tapauksissa mennä myös roskaposteihin.
 4. Laskut tulee maksaa eräpäivään mennessä. Maksumuistutuksesta perimme 5€ muistutuskulun. Laskut ovat perintäkelpoisia.
 5. Alaikäiselle tulee ilmoittautuessa aina rekisteröidä huoltaja jäsenjärjestelmäämme.

Koronan vaikutukset lasten harrasteliikunnan ja aikuisten kurssitarjonnan ilmoittautumisehtoihin 

 • Jos harrastekautta ei voida aloittaa hallituksen asettamien rajoitustoimien vuoksi, palautamme harrastemaksun (ei jäsenmaksua) kokonaisuudessaan.
 • Jos kausi aloitetaan, mutta keskeytetään vähintään kuukaudeksi ennen syysloman alkua, palautamme harrastusmaksun osuudesta (ei jäsenmaksua) 50%.
 • Jos kausi joudutaan keskeyttämään vähintään kuukaudeksi ennen marraskuun loppua, palautamme harrastusmaksusta (ei jäsenmaksua) 20%.
 • Jos kausi keskeytyy joulukuun aikana, korvaamme puuttuvat kerrat etämateriaalien avulla ja harraste- ja jäsenmaksu maksetaan kokonaisuudessaan.
 • Jos keskeytys on alle kuukauden, korvaamme kerrat etämateriaalien, ulkoharjoitusten tai korvaavien harjoitusten avulla.

Ilmoittautumisen peruutus 

 1. Tunnille ilmoittauduttua tuntia voi kokeilla kaksi seuraavaa kertaa ilman maksusitoumusta.
 2. Ilmoittautuminen on mahdollista perua 14vrk kuluessa ilmoittautumisesta / ensimmäisestä kerrasta. Peruutus on tehtävä kirjallisesti sähköpostiin toimisto@illusion.fi Ilmoitus ohjaajalle, puhelimitse tai tunneille tulematta jättäminen ei riitä peruutukseen ja maksusitoumuksen purkautumiseen.
  • Mikäli on ehtinyt maksamaan osallistumis/harrastusmaksun eikä sopivaa ryhmää löydy tai osallistuminen muuten estyy, palautetaan kausimaksu. Peruutuksesta peritään 15 euron toimistomaksu, joka vähennetään palautuksesta. (Huom! Koskee ainoastaan tilannetta, jossa peruutus tehdään kahden ensimmäisen kokeiluviikon aikana)
  • Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja maksusitoumus syntyy, vaikka et osallistuisikaan tapahtumaan tai ryhmään.
 3. Estymisestä on ilmoitettava välittömästi, koska paikat vapautetaan varasijoilla odottaville.
 4. Yli kuukauden yhtämittaisesta sairauspoissaolosta on mahdollista hakea maksuhyvitystä lääkärintodistusta vastaan (toimisto@illusion.fi). Muuten sairastapauksissa tai kesken kauden lopettamisissa ei anneta maksuhyvitystä.
 5. Emme ole velvollisia korvaamaan meistä riippumattomista syistä johtuvia peruutuksia, kuten kaupungin salivuoroperuutuksia. (koronatilanteesta oma ohjeistus yllä).

Ilmoittautumisehdot Illusion Camp, Illusion Dance Camp ja lasten Tähtileireille sekä lyhytkursseille 

 1. Leiri- ja kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi perua vain lääkärintodistusta vastaan, jolloin peritään 15€ käsittelykulu.
 2. Leiri/kurssi tulee olla maksettuna ennen leirin alkua,  maksut tarkistetaan ensimmäisenä leiripäivänä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin