Kuinka pääsen mukaan?

AIKUISTEN RYHMÄLIIKUNTA

Kuinka voin osallistua ryhmäliikuntatunneille?

Tunneille voit osallistua joko jollakin jumppakorteista (rajaton / 15x) tai kertamaksulla. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Kuinka saan ostettua kortin?

Kortin voit lunastaa itsellesi kahdella tapaa.

1. Rekisteröidy osoitteessa www.jasentieto.fi ja kirjaudu sisään. Ilmoittaudu haluttuun "ryhmään". Saat sähköpostiisi laskun. Näyttämällä kuittia maksusta minkä tahansa ryhmän ohjaajalle, saat jumppakortin itsellesi.

2. Mikäli netti-ilmoittautuminen ei onnistu, voit pyytää ohjaajalta rekisteröintilapun täytettäväksi. Hoidamme rekisteröinnin tämän jälkeen puolestasi ja saat sähköpostiisi laskun.

Kuinka voin maksaa Smartum-seteleillä?

1. Voit ilmoittautua jäsentiedon kautta ja mennä haluamillesi tunneille. Anna liikuntasetelit ohjaajalle ja laita sen jälkeen viestiä osoitteeseen toimisto@illusion.fi. Poistamme ilmoittautumisen yhteydessä muodostuneen laskun järjestelmästä.

2. Mene haluamallesi tunnille ja pyydä ohjaajalta rekisteröintilappa täytettäväksi. Anna setelit ohjaajalle me hoidamme rekisteröinnin loppuun.

Kuinka voin maksaa sirullisella liikuntakortilla?

Ota yhteyttä toimisto@illusion.fi. Sovimme joko ajan, jolloin toimistolle voi tulla maksamaan tai jonkin kerran kun ohjaajalla on korttilaite mukanaan.

 

 

LASTEN JA NUORTEN HARRASTELIIKUNTA

Kuinka pääsee mukaan kauden alkamisen jälkeen?

Ilmoittautumisjärjestelmä lasten ja nuorten ryhmiin suljetaan kauden alettua . Mukaan pääsee kuitenkin aina niihin ryhmiin missä on vielä tilaa. Ota yhteyttä osoitteeseen toimisto@illusion.fi ja tiedustele ryhmätilannetta. Avaamme sitten ilmoittautumisen ja annamme tarkemmat ohjeet.