Kuinka pääsen mukaan?

AIKUISTEN RYHMÄLIIKUNTA

Kuinka voin osallistua ryhmäliikuntatunneille?

Tunneille voit osallistua joko jollakin jumppakorteista (rajaton / 15x) tai kertamaksulla. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Kuinka saan ostettua kortin?

Kortin voit lunastaa itsellesi kahdella tapaa.

1. Rekisteröidy osoitteessa www.jasentieto.fi ja kirjaudu sisään. Ilmoittaudu haluttuun "ryhmään". Saat sähköpostiisi laskun. Näyttämällä kuittia maksusta minkä tahansa ryhmän ohjaajalle, saat jumppakortin itsellesi.

2. Mikäli netti-ilmoittautuminen ei onnistu, voit pyytää ohjaajalta rekisteröintilapun täytettäväksi. Hoidamme rekisteröinnin tämän jälkeen puolestasi ja saat sähköpostiisi laskun.

Kuinka voin maksaa Smartum-seteleillä?

1. Voit ilmoittautua jäsentiedon kautta ja mennä haluamillesi tunneille. Anna liikuntasetelit ohjaajalle ja laita sen jälkeen viestiä osoitteeseen toimisto@illusion.fi. Poistamme ilmoittautumisen yhteydessä muodostuneen laskun järjestelmästä.

2. Mene haluamallesi tunnille ja pyydä ohjaajalta rekisteröintilappa täytettäväksi. Anna setelit ohjaajalle me hoidamme rekisteröinnin loppuun.

Kuinka voin maksaa sirullisella liikuntakortilla?

Ota yhteyttä toimisto@illusion.fi. Sovimme joko ajan, jolloin toimistolle voi tulla maksamaan tai jonkin kerran kun ohjaajalla on korttilaite mukanaan.

 

 

LASTEN JA NUORTEN HARRASTELIIKUNTA

 

 

 

Uusien harrastajien ilmoittautuminen (lasten ja nuorten harrasteryhmät) kevätkaudelle 2018 alkaa tiistaina 19.12. klo 9.00 jäsentiedon kautta. 

Syksyllä mukana olleiden harrastajien ei tarvitse ilmoittautua erikseen, vaan heillä on paikka automaattisesti. Mikäli ei jatka, tulee siitä ilmoittaa 17.12. mennessä osoitteeseen toimisto@illusion.fi. 

Uusien jäsenten ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.jasentieto.fi

- mene osoitteeseen www.jasentieto.fi

- valitse pudotusvalikosta "Tanssi- ja voimisteluseura Illusion"

rekisteröidy huoltajan tiedoilla

- lisää lapsi alikäyttäjäksi

- ilmoita lapsi haluttuun ryhmään

- saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta ja laskun