Lasten kesä 2021

Tervetuloa Kesätempun, Satubaletin, Mini Illusionin ja Voimistelukoulun kesäharjoituksiin!

Kesäharjoitukset järjestetään 4 viikon jaksoissa toukokuussa, kesäkuussa ja elokuussa. Voit ilmoittautua yhteen tai vaikka kaikkiin kuukausiin mukaan!

Hinta: 25€ / kuukausi + vuoden 2021 jäsenmaksu 20€.


Järjestämme kesällä myös kaksi lasten leiriä:

  • Voimisteluleiri Laukaassa 7.-11.6. 5-8 -vuotiaille
  • Tähtileiri Jyskässä 2.-6.8. 6-12 -vuotiaille

Lue lisää leireistä ja ilmoittaudu täällä!

Kesätemppu

Kesätemppu on kaikille liikunnasta innostuneille sopiva tunti, joka opettaa liikunnan perusteiden lisäksi ryhmässä ja ohjeiden mukaan toimimista.

Tunneilla liikutaan musiikin tahdissa, käytetään palloja, vanteita, hernepusseja ja muita välineitä. Välillä rakennetaan temppuratoja, kiipeillään puolapuilla ja temppuillaan jättipallojen päällä.

Temppujumppa antaa lapselle pohjan liikunnalliseen elämään, kehittää motorisia taitoja ja opettaa toimimaan ryhmässä muiden lasten kanssa sekä on ennen kaikkea hauskaa!

Ryhmät:

  • Kesätemppu 2-4v. maanantaisin klo 17-18 Sydän-Laukaan koulu (Huom. ryhmä jatkaa viikosta 23 eteenpäin tiistaisin klo 17-18 kirkonkylän koulun budosalissa)
  • Kesätemppu 4-6v. keskiviikkoisin klo 18-19 Vaajakummun koulu

Satubaletti

Satubaletti sopii perheen pienimmille, jotka tykkäävät pyörähdellä ja kävellä varpaillaan musiikin tahtiin. Satubaletissa tärkeintä on tanssin ja liikunnan ilon löytäminen. Tanssin kautta lapsi oppii tuntemaan ja hahmottamaan omaa kehoaan uudella tavalla. Tunnilla tutustutaan baletin alkeisiin leikin kautta.

Satubaletti kehittää erityisesti lapsen ketteryyttä, tasapainoa ja ryhtiä. Hyödynnämme opetuksessa mielikuvitusta ja rohkaisemme lapsia luovuuteen. Ryhmässä toimiminen opettaa lapselle tärkeitä sosiaalisia taitoja.

Ryhmät:

  • Satubaletti 3-4v. maanantaisin klo 17-18 Tammirinteen päiväkoti / Jyskä
  • Satubaletti 5-6v. maanantaisin klo 18-19 Tammirinteen päiväkoti / Jyskä

Mini Illusion

Kesän Mini Illusion -ryhmät tarjoavat hauskan ja innostavan tavan voimistella läpi kesän! Tunneilla harjoitellaan joukkuevoimistelun perusteita leikin varjolla. Tunneilla keskitytään voimistelun perustaitoihin sekä fyysisten ominaisuuksien, kuten motoriikan ja notkeuden, kehittämiseen. Uusien asioiden opettelu on leikinomaista ja hauskaa, tärkeää on myös yhdessä tekeminen!

Ryhmät:

  • Mini Illusion 4-6v. maanantaisin klo 17-18 Sydän-Laukaan koululla (Huom. Ryhmä jatkaa vkosta 23 alkaen kirkonkylän koulun budosalissa)
  • Mini Illusion 4-6v. tiistaisin klo 17-18 Vaajakummun koulu

Voimistelukoulu

Voimistelukoulut ovat joukkuevoimistelun alkeisryhmiä, joissa harjoitellaan voimistelun perustaitoja ja tutustutaan lajeihin monipuolisesti harjoitteiden ja voimisteluvälineiden kautta, leikkiä unohtamatta. 

Kesän voimistelukoulut sopivat mainiosti jo tutuille harrastajille ja yhtä lailla uusille lajista kiinnostuneille!

Ryhmät:

  • Voimistelukoulu yli 7v. maanantaisin klo 18-19 Sydän-Laukaan koulu (Huom. Ryhmä jatkaa vkosta 23 alkaen tiistaisin klo 18-19 kirkonkylän koulun budosalissa)
  • Voimistelukoulu yli 7v. tiistaisin klo 18-19 Vaajakummun koulu