Perhejoogakurssi

Mitä?

Perhejooga on nimensä mukaan ohjatusti, yhdessä perheen kesken jaettua aikaa! Kurssi sopii joogasta, rentoutuksesta, hengityksestä, saduista, läsnäolosta ja yhdessä tekemisestä kiinnostuneille.

Jooga tarjoaa lapsille ja aikuisille työkaluja, jotka sekä auttavat tunnistamaan että vähentämään rauhattomuutta, ja näin parantamaan lapsen hyvinvointia kokonaivaltaisesti. Jooga vaikuttaa myönteisesti itsetuntoon ja -arvostukseen, keskittymiskykyyn sekä kykyyn rauhoittua ja rentoutua.

Perhejoogatunnin punaisena lankana on joogasatu, joka kuljettaa lapset ja aikuiset erilaisten asanoiden, keskittymisharjoitusten ja hengityksen kautta mielikuvitusmatkalle mitä erilaisimpiin ympäristöihin. Tunnilla pyritään luomaan välitön ja rento ilmapiiri, jossa kukin pääsee kokeilemaan ja hakemaan niin kehon ulottuvuuksia kuin parantamaan keskittymiskykyä ja rauhoittamaan hengitystä; kuuntelemaan, miltä tuntuu.

Ryhmä pidetään pienenä, jotta jokaiselle on tilaa turvallisesti kokeilla rajojaan asanoissa ja heittäytyä mielikuvitusmatkojen vietäväksi. Pienimpien lasten kanssa oma aikuinen tekee joogaharjoitusta yhdessä lapsen kanssa, isommat lapset voivat heittäytyä uskalluksensa mukaan tekemään itsenäistä harjoitusta oman aikuisen seurassa. Tervetuloa joogasadun vietäväksi!

Kenelle?

Perhejoogaan voi osallistua 3-10 vuotiaat lapset yhdessä aikuisen kanssa. Jos lapsia on yli 2 samasta perheestä, suositeltavaa, että vain yksi alle 7-vuotias/perhe.

Mitä mukaan? 

Mukaan tarvitset joustavat, liikkumiseen soveltuvat vaatteet. Sukkia tai kenkiä ei tarvita, sillä joogassa liikutaan paljain jaloin. Loppurentoutukseen on hyvä varata tosin (villa)sukat ja pitkähihainen paita. Oman jumppa-/joogamaton voi ottaa mukaan, jos sellainen on, sekä halutessa juomapullon. Ja tietenkin aimo annos kokeilun halua ja iloista mieltä!

Mitä kurssi maksaa?

30€/perhe + jäsenmaksut kaikilta osallistujilta 15€.