Tuntikuvaukset

Esivalmennus

Minkä ikäisille? 4-6v

Tunnin kesto? 1h

Mitä mukaan? joustavat vartalonmyötäiset urheiluun sopivat vaatteet, juomapullo

Esivalmennusryhmät tarjoavat hauskan ja innostavan tavan kokeilla voimistelua! Esivalmennustunneilla harjoitellaan joukkuevoimistelun perusteita leikin varjolla. Ryhmät tarjoavat halukkaille ponnahduslaudan seuran kilpavoimistelupolulle. Tunneilla keskitytään voimistelun perustaitoihin sekä fyysisten ominaisuuksien, kuten motoriikan ja notkeuden, kehittämiseen. Uusien asioiden opettelu on leikinomaista ja hauskaa. Esivalmennusryhmät esiintyvät seuran tapahtumissa.

KidGym

Minkä ikäisille? 7-9v

Tunnin kesto? 1h

Mitä mukaan? Joustavat, liikuntaan sopivat vaatteet ja juomapullo.

KidGym on yhdistelmä monipuolista liikettä, vauhtia ja ketteryyttä. Tunneilla kokeillaan muun muassa erilaisia temppuja ja hyppyjä sekä kehitetään kuntoa, tasapainoa ja oman kehon koordinaatiota voimistelun, akrobatian ja parkourin meininkejä tapaillen. Tunnille tarvitset mukaan joustavat vaatteet, paljaat varpaat tai tossut ja kasapäin iloista mieltä, tervetuloa pitämään hauskaa!

Satubaletti

Minkä ikäisille? 3-4v/5-6v

Tunnin kesto? 45 min

Mitä mukaan? joustavat, vartalonmyötäiset vaatteet, pehmeät tossut (esim. jumppatossut) ja vesipullo

Satubaletti sopii perheen pienimmille, jotka tykkäävät pyörähdellä ja kävellä varpaillaan musiikin tahtiin. Satubaletissa tärkeintä on tanssin ja liikunnan ilon löytäminen. Tanssin kautta lapsi oppii tuntemaan ja hahmottamaan omaa kehoaan uudella tavalla. Tunnilla tutustutaan baletin alkeisiin leikin kautta.

Satubaletti kehittää erityisesti lapsen ketteryyttä, tasapainoa ja ryhtiä. Hyödynnämme opetuksessa mielikuvitusta ja rohkaisemme lapsia luovuuteen. Ryhmässä toimiminen opettaa lapselle tärkeitä sosiaalisia taitoja.

ShowMix

Minkä ikäisille? 7-8v/9-10v/yli 10v

Tunnin kesto? 1h

Mitä mukaan? joustavat vaatteet, halutessaan päkiätossut tai sukat, juomapullo

ShowMix on hauska ja monipuolinen johdatus tanssin maailmaan! ShowMix-tunnit on suunnattu kaikille tanssiharrastuksesta kiinnostuneille riippumatta aikaisemmasta tanssikokemuksesta. Tunneilla on ajoittain vaihtuva teema ja ne koostuvat aina kuhunkin teemaan sopivasta lämmittelystä, pienestä tekniikkaosuudesta, erilaisten lyhyiden liikesarjojen harjoittelusta ja venyttelystä. Tunneilla edetään rauhallisesti ja kaikki harjoitteet toteutetaan ikäryhmälle sopivalla leikkimielellä. ShowMix- ryhmät esiintyvät seuran näytöksissä, mutta osallistuminen esityksiin ei ole pakollista.

Temppujumppa

Minkä ikäisille? 3-4v/5-6v

Tunnin kesto? 45 min

Mitä mukaan? joustavat, vartalonmyötäiset vaatteet, pehmeät tossut (esim. jumppatossut) ja vesipullo

Temppujumppa on sekä tytöille että pojille soveltuva liikuntatunti, joka opettaa liikunnan perusteiden lisäksi ryhmässä toimimista.

Tunneilla liikutaan musiikin tahdissa, käytetään palloja, vanteita, hernepusseja ja muita välineitä. Välillä rakennetaan temppuratoja, kiipeillään puolapuilla ja temppuillaan jättipallojen päällä.

Temppujumppa antaa lapselle pohjan liikunnalliseen elämään, kehittää motorisia taitoja ja opettaa toimimaan ryhmässä muiden lasten kanssa.

Voimistelukoulu

Minkä ikäisille? 7-9v./10-13v.

Tunnin kesto? 1h

Mitä mukaan? joustavat, vartalonmyötäiset vaatteet, halutessaan pehmeät tossut (esim. jumppatossut) ja vesipullo


Voimistelukoulut ovat joukkuevoimistelun alkeisryhmiä, joissa harjoitellaan voimistelun perustaitoja ja tutustutaan lajeihin monipuolisesti harjoitteiden ja voimisteluvälineiden kautta. 

Voimistelukoulut sopivat harrastajille, jotka haluavat harrastaa voimistelua ilman kilpailullisia tavoitteita tai opetella voimistelun alkeita ennen valmennusryhmiin siirtymistä / hakemista.

Ryhmästä on mahdollista hakea voimistelemaan joukkuevoimistelujoukkueisiin kaksi kertaa vuodessa.