Aurora

Aurora

Aurora on syyskaudelle 2019 perustettu lasten tanssijoukkue. Ryhmä on suunnattu kaikille 2010-2013  -syntyneille tanssiharrastuksesta kiinnostuneille. Aurora harjoittelee kahdesti viikossa, toisella tunnilla tanssitekniikkaa ja toisella koreografiaa.

Vastuuvalmentajana toimii Laura Koistinen (koreografia)

Tanssitekniikkaa valmentaa Meri Kuikka/Tiina Sarjula


HARJOITUKSET 

Tanssitekniikka: 8.1. alkaen Tiistaisin klo 17.00-18.30 Vaajakummun auditorio
Koreografia: 8.1. alkaen Maanantaisin klo 16.15-17.45, Päiväkoti Punapaula


TUNTIRAKENNE

Tekniikkatunneilla opetellaan hallitsemaan oman kehon eri osia ja harjoitellaan oikeita asentoja sekä liikeratoja. Lisäksi venytellään, vahvistetaan lihaskuntoa ja hiotaan koreografioissa osattavia liikkeitä. Koreografiatunnit koostuvat erilaisten pienten sarjojen harjoittelusta ja liikkeiden yhdistelystä esiintymiskelpoiseksi koreografiaksi. 

Tunnit alkavat aina lämmittelyllä, joka sisältää erilaisia liikuntaleikkejä ja kisailuja. Lämmittelyosuutta seuraa vaihtuvateemainen tekniikkaosuus ja sen hetkisen kisakoreografian harjoittelu, mutta tiukan treenin keskellä muistetaan aina kuitenkin pitää hauskaa ja heittäytyä kokeilemaan kaikkea uutta. Tunneilla pidetään kiinni myös kehonhuollosta ja liikkuvuuden ja voiman kehittäminen onkin yksi harjoittelun tärkeitä osa-alueita.


TAVOITTEET

Joukkueen tarkoituksena on kehittyä yhtenäiseksi ryhmäksi, harjoitella tanssin perustekniikkaa, lihaskuntoa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa ikäryhmälle sopivilla tavoilla. Lisäksi joukkue opettelee 1-2 koreografiaa/lukuvuosi, joilla esiinnytään seuran näytöksissä ja tapahtumissa sekä osallistutaan tanssikatselmuksiin.

Vaikka kyseessä onkin tavoitteellisesti harjoitteleva joukkue, harjoituksissa pääteemana on aina tanssin ilo. Pyrimmekin tunneillamme aina pitämään yllä hyvää ilmapiiriä, jotta kaikkien olisi mukava harrastaa ja nauttia tanssimisesta!