Selene

Selene

Selene on 2006-09 -syntyneille suunnattu tanssillisen voimistelun joukkue. Joukkueen harjoituksiin sisältyvät tanssitekniikkatunti sekä koreografiatunti.

Vastuuvalmentajana toimii Meri Kuikka (koreografia)

Tanssitekniikka-tunneilla Meri Kuikka/ Tiina Sarjula

HARJOITUKSET 

Tanssitekniikka: 8.1. alkaen tiistaisin Vaajakummun auditoriossa klo 17.00-18.30
Koreografia: 8.1. alkaen keskiviikkoisin Vaajakummun auditoriossa klo 18.30-20.00

TUNTIRAKENNE

Tekniikkatunneilla opetellaan uusia piruetteja, hyppyjä, liikesarjoja ym. sekä venytellään, vahvistetaan lihaskuntoa ja hiotaan koreografioissa osattavia liikkeitä. Koreografiatunnit koostuvat pääsääntöisesti kisaohjelmien ja erilaisten lyhyempien sarjojen harjoittelusta. Tunnit alkavat aina erilaisilla liikuntaleikeillä ja kisailuilla, joista ei yleensä naurua puutu. Lämmittelyä seuraa vaihtuvateemainen tekniikkaosuus ja sen hetkisen kisakoreografian harjoittelu, mutta tiukan treenin keskellä muistetaan aina kuitenkin pitää hauskaa ja heittäytyä kokeilemaan kaikkea uutta. Tunneilla pidetään kiinni myös kehonhuollosta ja liikkuvuuden ja voiman kehittäminen onkin yksi harjoittelun tärkeitä osa-alueita.

Selene perustettiin uutena joukkueena Illusioniin syyskaudelle 2017 ja se on harjoitellut vaihtuvalla kokoonpanolla siitä saakka. Lyhyestä historiastaan huolimatta joukkue on ehtinyt jo kartuttaa esiintymis-ja kisakokemusta mm. seuran omista näytöksistä sekä Voimistelun ja tanssin LUMO -kisoista. Osa joukkueen jäsenistä on harrastanut tanssia jo ennen Selenen perustamista, mutta muille laji oli vielä joukkueeseen liittyessä uusi. Jo ensimmäisten vuosien jälkeen kehitystä on ollut selkeästi nähtävissä, ja joukkueesta on tullut yhtenäinen ja tarkasti suoriutuva. Ryhmä sopii kaikille nuorille tanssijan aluille, joilla on jo hieman pohjaa tanssimisesta tai vähintäänkin luontaista innostusta ja kyky oppia uutta, ja jotka ovat motivoituneita harjoittelemaan, esiintymään ja kilpailemaan aktiivisesti.

Olisitko sinä meidän uusi joukkuekaveri?