Liity jäseneksi!

Miksi jäseneksi?

  • Jos haluat olla mukana yhteisössä, jonka tavoitteena on tarjota elämyksiä liikunnan ja urheilun parissa
  • Jos arvomme laatu, vastuullisuus ja positiivisuus lukeutuvat myös sinun tärkeisiin arvoihin
  • Jos haluat tukea nopeasti kasvavaa ja kehittyvää urheiluseuraa, joka tekee ahkerasti töitä paikallisten lasten ja nuorten eteen

Jäsenmaksun maksamalla saat käyttöösi jäsenetumme, voit osallistua toimintaamme ja saat alennusta seuran kursseista ja tapahtumista. 

Miten liityn?

Seuramme jäsenmaksu on 15€/vuosi. Voit liittyä jäseneksi rekisteröitymällä Hoika-jäsenjärjestelmään tai täyttämällä nettisivuillamme liittymislomakkeen

Liittymisohjeet Hoika-jäsenjärjestelmän kautta

Mikäli et kuulu mihinkään harraste-/valmennusryhmään (esim. ohjaajat, vanhemmat, jokot, tukijat ym.), mutta haluat liittyä jäseneksi, voit tehdä sen www.jasentieto.fi kautta.

Voit liittyä myös kannattajajäseneksi. Yksityishenkilön kannatusjäsenyys on alkaen 50€/kalenterivuosi. Jos haluat muuttaa kannatusjäsensummaa tai haluat tukea yrityksenä seuran toimintaa, ota yhteyttä osoitteeseen toimisto@illusion.fi. 

1. Mene osoitteeseen www.jasentieto.fi.

2. Valitse valikosta "Tanssi- ja Voimisteluseura Illusion".

3. Rekisteröidy käyttäjäksi.

4. Valitse ilmoittautumisen kautta ryhmä "Jäsen 2020".

5. Täytä vaadittavat tiedot.

6. Voit maksaa jäsenmaksun suoraa verkkopankin kautta tai tilata laskun sähköpostitse. 

Liittyessäsi kerran jäseneksi, jäsenmaksu laskutetaan myös seuraavana toimintakautena uudestaan. Jos et halua jatkaa jäsenyyttä, ota laskun saatuasi yhteyttä toimisto@illusion.fi.