Olemme turvallinen seura


Kerro meille, jos kohtaat epäasiallista käytöstä seurassamme – otamme sen vakavasti

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja olla turvallinen ja iloa tuottava harrastuspaikka kaikille. Seurassamme työskentelevät ja vapaaehtoiset lasten ja nuorten kanssa toimivat aikuiset ovat sitoutuneet sääntöihin, joiden tarkoitus on ennaltaehkäistä kaikenlaista epäasiallista käyttäytymistä harrastuksessa. Nämä säännöt auttavat vanhempia, lapsia ja valmentajia tunnistamaan epäasiallista käytöstä. Siksi suosittelemme, että käytte nämä säännöt läpi lapsenne kanssa yhdessä.

Toivomme, että ilmoitat meille heti, jos kohtaat minkäänlaista epäasiallista käyttäytymistä seuramme järjestämän toiminnan parissa. Ota yhteyttä lapsesi valmentajaan/ohjaajaan tai seuran toiminnanjohtajaan (Metti Pelkonen, 040 3546648, metti.pelkonen@illusion.fi) Voit myös kertoa huolestasi seuran nettisivuilla nimettömällä lomakkeella.

Kuuntelemme ja otamme huolen vakavasti. Jokaista valitusta käsitellessämme pidämme keskiössä lapsen- ja nuoren hyvinvoinnin. Kuulemme kaikkia osapuolia ennen kuin päätämme jatkotoimenpiteistä. Seurassamme kurinpidolliset päätökset tekee seuran johtokunta.

Jos haluat apua tai tukea urheiluharrastuksessa tapahtuneeseen epäasialliseen käytökseen, voit olla yhteydessä Et ole yksin-palveluun. Palvelussa voi jutella nimettömästi ammattilaisen kanssa. www.etoleyksin.fi