Ceres (2002-05)
Illusion Dance Ceres on nuorten tanssin koreografiajoukkue joka on suunnattu kaikille -02-05 -syntyneille, joilla on jo ennestään hieman tanssitaustaa. Joukkueen harjoituksiin sisältyvät maanantaisin perustekniikkatunti sekä torstaisin koreografiatunti.


Ohjaajana toimii Hanna Takala.
TUNTIRAKENNE

 Tekniikkatunneilla opetellaan uusia piruetteja, hyppyjä, liikesarjoja ym. sekä venytellään, vahvistetaan lihaskuntoa ja hiotaan koreografioissa osattavia liikkeitä. Koreografiatunnit koostuvat pääsääntöisesti kisaohjelmien ja erilaisten lyhyempien sarjojen harjoittelusta.

 Tunnit alkavat aina lämmittelyllä, joka voi olla toisinaan hippaa tai polttopalloa, toisinaan lämmittävien perusliikesarjojen toistoa mutta aina sykettä nostavaa, vauhdikasta ja ennen kaikkea hauskaa! Lämmittelyä seuraa vaihtuvateemainen tekniikkaosuus ja sen hetkisen kisakoreografian harjoittelu, aina treenataan tiukasti, mutta välillä myös hullutellaan tai kokeillaan jotain aivan erilaista. Tunneilla pidetään kiinni myös kehonhuollosta ja liikkuvuuden ja voiman kehittäminen onkin yksi harjoittelun tärkeitä osa-alueita.
JOUKKUEEN HISTORIA

Ceres on ollut kasassa jo seuramme perustamisesta lähtien, mutta tämän hetkisellä kokoonpanolla joukkue on harjoitellut vasta vuoden verran. Esiintymisiä Ceresillä on takana jo toista kymmentä, myös kilpailuihin on osallistuttu aktiivisesti noin kaksi kertaa vuodessa. Suurin osa joukkueen jäsenistä on harrastanut tanssia jo aiemminkin muualla, osa on aloittanut harrastuksen uutena tultuaan mukaan joukkueeseen. Ceres on joukkueena yhdenaikainen ja tanssijoiden vahvuudeksi on viime aikoina selkeästi muodostunut ketteryys. Ryhmä sopii kaikille nuorille tanssijoille, joilla on jo pohjaa tanssimisesta ja jotka ovat motivoituneita harjoittelemaan, esiintymään ja kilpailemaan aktiivisesti.

ILMOITTAUDU JOUKKUEESEEN

Ceres Voimistelun ja tanssin LUMO -finaalissa, Jyväskylän Hippoksella huhtikuussa 2019.