Selene (2006-09)
Selene on lasten tanssin koreografiajoukkue. Joukkueen harjoituksiin sisältyvät maanantaisin perustekniikkatunti sekä torstaisin koreografiatunti.

Ohjaajana toimii Meri Kuikka

TUNTIRAKENNE

Tekniikkatunneilla opetellaan uusia piruetteja, hyppyjä, liikesarjoja ym. sekä venytellään, vahvistetaan lihaskuntoa ja hiotaan koreografioissa osattavia liikkeitä. Koreografiatunnit koostuvat pääsääntöisesti kisaohjelmien ja erilaisten lyhyempien sarjojen harjoittelusta. Tunnit alkavat aina erilaisilla liikuntaleikeillä ja kisailuilla, joista ei yleensä naurua puutu. Lämmittelyä seuraa vaihtuvateemainen tekniikkaosuus ja sen hetkisen kisakoreografian harjoittelu, mutta tiukan treenin keskellä muistetaan aina kuitenkin pitää hauskaa ja heittäytyä kokeilemaan kaikkea uutta. Tunneilla pidetään kiinni myös kehonhuollosta ja liikkuvuuden ja voiman kehittäminen onkin yksi harjoittelun tärkeitä osa-alueita.


JOUKKUEEN HISTORIA

Selene perustettiin uutena joukkueena Illusioniin syyskaudelle 2017 ja se on harjoitellut yhdessä nyt vuoden verran. Lyhyestä historiastaan huolimatta joukkue on ehtinyt jo esiintyä kerran sekä seuran joulu- että kevätnäytöksessä, sekä haalia kisakokemusta Voimistelun ja tanssin LUMO -aluekisoista syksyllä 2017 ja valtakunnallisesta LUMO finaalista kesäkuussa 2018. Osa joukkueen jäsenistä on harrastanut tanssia jo ennen Selenen perustamista, mutta muille laji oli vielä joukkueeseen liittyessä uusi. Jo ensimmäisen vuoden jälkeen kehitystä on ollut selkeästi nähtävissä, ja joukkueesta on tullut yhtenäinen ja tarkasti suoriutuva. Ryhmä sopii kaikille nuorille tanssijan aluille, joilla on jo hieman pohjaa tanssimisesta tai vähintäänkin luontaista innostusta ja kyky oppia uutta, ja jotka ovat motivoituneita harjoittelemaan, esiintymään ja kilpailemaan aktiivisesti.

ILMOITTAUDU JOUKKUEESEEN