Ilmoittautumisohjeet

Tanssin koreografiaryhmiin ilmoittaudutaan Hoika-jäsentietopalvelun kautta.

ILMOITTAUTUMISOHJEET

1. Mene osoitteeseen www.jasentieto.fi

2. Valitse pudotusvalikosta Tanssi- ja Voimisteluseura Illusion 

3. Valitse vasemmalta valikosta "Rekisteröityminen" ja täytä lomake vanhemman tiedoilla

4. Kirjaudu sisään järjestelmään

5. Jos haluat ilmoittaa lapsesi tunnille, lisää lapsi alikäyttäjäksi. Lisää kaikki harrastavat lapset alikäyttäjiksi ja käytä samoja tunnuksia ilmoittautumisessa.

-"omat tiedot" -> "uuden alikäyttäjän rekisteröinti"

6. Valitse vasemmalta valikosta "Ilmoittautuminen" ja ilmoittaudu haluamaasi ryhmään

-valitse ilmoitettava henkilö pudotusvalikosta

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan jäsentietojärjestelmä Hoikan kautta verkossa. Jokainen lasku tulee maksaa erikseen, laskun omalla viitteellä. Maksamalla laskun eräpäivän puitteissa varmistat paikkasi ryhmässä.

Ryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua läpi kauden.

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan verkossa. Ilmoittautuminen aloitetaan käyttäjäksi rekisteröitymisellä, ellet ole tehnyt sitä aiemmin. Jos olet jo rekisteröitynyt ohjelmaan viime kaudella, käytä samoja tunnuksia myös tällä kaudella. Rekisteröityminen tehdään vain kerran.

Alaikäiset lapset rekisteröidään huoltajan alikäyttäjäksi. Huoltaja rekisteröityy ensin itse omilla tiedoilla ja lisää sitten lapsen alikäyttäjäksi (Omat tiedot -sivulta).

Tiedotamme ryhmää koskevia asioita sähköpostitse ja kiireisissä tapauksissa tekstiviestitse. Pidäthän huolta, että yhteystietosi ovat ajantasalla.

Rekisteröitymään pääset koska tahansa sivun yläreunassa olevasta linkistä. Rekisteröityminen tehdään lomakkeella, johon täytetään omat henkilötiedot. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joilla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Ilmoittautuessasi kirjaudu sähköiseen ilmoittautumispalveluun käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoite) ja salasanalla. Ohjelma opastaa ilmoittautumisessa. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu!

Tunneille ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

JÄSENMAKSU

Kaikki seuran toimintaan osallistuvat maksavat jäsenmaksun. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa kalenterivuosittain. Jäsenmaksu on 15€/henkilö. Jäsenmaksu on henkilökohtainen.

Ilmoittautumisehdot

Tiedot

1. Ryhmään ilmoittautuva vastaa, että ilmoittamansa nimi- ja osoitetiedot ovat oikeat.

2. Virheellisistä tiedoista mahdollisesti aiheutuvista haitoista osallistuja vastaa itse.

3. Laskut tulevat sähköpostitse, ole siis tarkkana, että sähköpostiosoite on oikea. Laskut voivat joissain tapauksissa mennä myös roskaposteihin.

Ilmoittautumisehdot 

1. Tunteja voi kokeilla kaksi kertaa ilman maksusitoumusta.

2. Ilmoittautuminen on mahdollista perua 14vrk kuluessa ilmoittautumisesta / ensimmäisestä kerrasta. Peruutus on tehtävä kirjallisesti sähköpostiin laskutus@illusion.fi Ilmoitus ohjaajalle tai puhelimitse tai tunneille tulematta jättäminen ei riitä peruutukseen ja maksusitoumuksen purkautumiseen.

3. Mikäli on ehtinyt maksamaan osallistumis/harrastusmaksun eikä sopivaa ryhmää löydy tai osallistuminen muuten estyy, palautetaan kausimaksu. Peruutuksesta peritään 15 euron toimistomaksu, joka vähennetään palautuksesta. (Huom! Koskee ainoastaan tilannetta, jossa peruutus tehdään kahden ensimmäisen kokeiluviikon aikana)

4. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja maksusitoumus syntyy, vaikka et osallistuisikaan tapahtumaan tai ryhmään.

5. Estymisestä on ilmoitettava välittömästi, koska paikat vapautetaan varasijoilla odottaville.

 Maksumuistutukset 

1. Jos maksua ei ole suoritettu viimeistään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa eräpäivästä, lähetetään siitä ensimmäinen maksumuistutus.

2. Jos maksua ei ole muistutuksesta huolimatta suoritettu 14 vuorokauden kuluessa alkuperäisestä eräpäivästä, on seurauksena toinen maksumuistutus, jonka mukana tulee 5 euron maksumuistutuslisä. Tämän maksumuistutuksen eräpäivä on heti. 

3. Mikäli et pysty suorittamaan maksua eräpäivään mennessä, ota yhteyttä laskutus@illusion.fi heti laskun saatuasi, niin sovimme yhdessä maksuaikataulusta.