Ilmoittautuminen syyskaudelle 2019 alkaa 31.7.

24.7.2019Syksyn tunnit on vihdoin saatu järjesteltyä ja kalenterit uudelle kaudelle on nyt julkaistu. Illusionin tanssipuolta kehitetään jatkuvasti ja sen myötä viikottaiseen tuntitarjontaan kuuluu nyt perustanssitekniikan lisäksi hyppyjen ja piruettien tehotreeni Jumps&Turns. 

Joukkueita tulevalle kaudelle pyritään saamaan kasaan yhteensä viisi, uusimpana tulokkaana perustetaan 2010-13 -syntyneille suunnattu joukkue Aurora. Vuoden ajan taukoa pitänyt Hypnos palaa myös rivistöön pääosin uudella kokoonpanolla. Tällä kertaa joukkue toteuttaa harjoittelunsa itsenäisesti ilman virallista ohjaajaa ja aikoo ottaa haltuun uutena lajina tanssillisen voimistelun.

Ceres ja Selene -joukkueissa jatkavat lähes kaikki vanhat jäsenet ja mukaan on toivottavasti tulossa myös uusia tulokkaita. Yhtenä tulevan kauden teemoista jatkuu vahvana joukkuehengen kasvattaminen, minkä osalta joukkueet ovatkin tehneet jo kovasti töitä ja se on näkynyt muunmuassa kisasuoritusten kehittymisessä.

Yhtenäistäminen on ollut viime aikoina Illusionin tanssipuolen tärkeänä tavoitteena ja sen myötä esimerkiksi aiemmin Illusion Ladies -nimellä kulkenut joukkue on nyt saanut uuden ja raikkaan nimen: Athena. Seuran sivuille pyritään päivittämään lisäksi entistä aktiivisemmin informaatiota tärkeistä ja ajankohtaisista asioista jotta harrastajat ja ennenkaikkea vanhemmat saisivat ajoissa kaiken tarvittavan tiedon.

Kaikkissa Illusion Dance -joukkueissa on vielä vapaita paikkoja, joten tunneille kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan kauden alkaessa viikolla 36. Ilmoittautuminen aukeaa 31.7. jäsentiedossa ja siihen liittyvät ohjeet löytyvät täältä.Tervetuloa tanssimaan!Hanna Takala

Ohjaaja, harrasteliikunta- ja tanssivastaava