Tapahtumat

TVS Illusion järjestää useita erilaisia liikuntapahtumia vauvasta vaariin sekä tanssi- ja voimistelukilpailuja Vaajakosken alueella.

Joka kevät ja syksy järjestämme Illusionin Starttiviikon, jossa on mahdollista tulla tutustumaan tuntivalikoimaamme ja hankkia kauden jumppakortti.

Lisäksi järjestämme yhteistyössä FC Vaajakosken kanssa koko perheen liikuntatapahtuman VaajaRiehan aina säännöllisen epäsäännöllisesti. Ohjelmasta löytyy temppurataa, palloilua, voimisteluesityksiä sekä paljon muuta.

Ennen kilpailukautta voimistelijamme esiintyvät Illusionin Kisakatselmuksessa liikuntahallilla. Tapahtumassa mahdollista päästä nauttimaan upeista joukkuevoimisteluesityksistä ja kannustamaan joukkueita kohti kilpailukautta. Seuraava kisakatselmus järjestetään lokakuussa 2017. Tapahtumaan vapaa pääsy.

Kaikki harrastajat ja kilpailijat pääsevät näyttämään kauden aikana opitut taidot koko seuran yhteiseen kevät- ja joulunäytökseen.

Joulukuussa sekä touko-kesäkuussa järjestämme valintatilaisuudet joukkuevoimistelujoukkueisiin. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki vanhat ja uudet harrastajat sekä voimistelusta kiinnostuneet kokeilijat.

Näiden lisäksi järjestämme voimistelu- ja tanssikilpailuja, leirejä, workshoppeja sekä seuratoimijoiden tapahtumia.

Kaipaatko tapahtumaasi esiintyvää ryhmää? Voimistelu- ja tanssijoukkueet on mahdollista tilata esiintymään erilaisiin tapahtumiin. Kysy lisää tanssi- tai voimisteluvastaavaltamme!