Tärkeää infoa kevätkaudesta lasten ryhmille!

Syyskausi on vielä meneillään, mutta pikkuhiljaa siirretään katseita jo ensi kevättä kohti! Nykyiset harrastajat siirtyvät kevätkaudelle automaattisesti. Urheiluseuramme säääntöjen mukaan myös urheiluseuran jäsenyys jatkuu siihen asti, että jäsen tekee eroilmoituksen/lopettamisilmoituksen.

Kevätkausi 8.1.-26.5.2024

Hinta: 60min tunnit 150€* , 45min 140€*

*hintoihin lisätään vuoden 2024 jäsenmaksu 20€.

Kausi on neljä kertaa syyskautta pidempi, jonka vuoksi kevätkauden hinta on syksyä korkeampi. Hinnassa on myös huomioitu kaupungin harjoitustilojen maksullisuuden muutos.

Jos haluatte jatkaa mukana kevätkaudella samassa ryhmässä, teidän ei tarvitse tehdä mitään – teille säilyy varaus kevään ryhmään ja harrastus jatkuu automaattisesti. Kevätkauden laskun saatte joulukuun alkupuolella. Laskun eräpäivä on ensimmäisen harjoituskerran jälkeen. Laskun eräpäivän jälkeen ilmoittautuminen on sitova eikä maksusta ole mahdollista saada maksuhyvitystä.

Jos haluatte vaihtaa ryhmää, olkaa yhteyksissä toimisto@illusion.fi marraskuun loppuun mennessä niin saamme varmistettua teille paikan toisessa ryhmässä.

Jos haluatte lopettaa harrastuksen, ilmoittakaa siitä sähköpostitse toimisto@illusion.fi marraskuun loppuun mennessä.

Lähetämme kevätkauden harrastusmaksut ja jäsenmaksut joulukuun alussa. Jos olette unohtaneet peruuttaa harrastuksen, ilmoitattehan siitä viimeistään laskun saatuanne, jolloin osaamme hyvittää laskun ja vapauttaa paikkanne uudelle harrastajalle.

Uusien harrastajien ilmoittautuminen ryhmiin aukeaa 1.12. klo 12.

Jos ilmoittautumisesta tai kevätkaudesta herää kysymyksiä, olkaa yhteyksissä toimistoomme tai harrastepäällikköömme tiina.sarjula@illusion.fi.

Toivottavasti näemme teidät toiminnassamme myös ensi keväänä!