Tue Illusionia kirjautumalla OmaUrheilun käyttäjäksi!

Moikka,

yhteistyökumppanimme Mehiläinen on aloittanut kampanjan, jossa he maksavat meille 5€ jokaisesta uudesta OmaUrheilun käyttäjästä. Kampanja on käynnissä vuoden 2023 loppuun saakka. Käyttäjäksi voi rekisteröityä koko yhteisömme eli mukaan voi lähteä myös tukijoukot ja kannattajat urheilijoiden ja harrastajien lisäksi.

Tämän kampanjatuen lisäksi OmaUrheilun jäsenten asiointi Mehiläisessä kerryttää seuralle bonusta.

Toimi näin:

1. Avaa OmaMehiläinen-sovellus, tai lataa se sovelluskaupastasi ja rekisteröidy OmaMehiläisen käyttäjäksi seuraamalla sovelluksen ohjeita.

2. Avaa kohta ”OmaUrheilu” sovelluksen Lisää-valikosta – löydät sen oikeasta alareunasta.

3. Etsi urheiluseuralistauksesta oma seurasi (Tanssi- ja voimisteluseura Illusion ry) ja käytä rekisteröitymisessä salasanaa ”MEHURHEILU”

4. Perheprofiiliisi liitetyn perheenjäsenen lisäät OmaUrheilun asetuksista, rataskuvaa klikkaamalla. Huomioithan, että voit lisätä perheliitoksella lisättyjä perheenjäseniä vain siihen seuraan, jonka jäseneksi olet itse OmaUrheilussa liittynyt.

Valmista tuli! Kiitos tuestasi!

PS. Muista myös hyväksyä Mehiläisen markkinointiviestit, jotta pysyt kartalla ajankohtaisista terveyden teemoista ja eduista. Saat myös erityisesti OmaUrheilun käyttäjille räätälöityä sisältöä.

Liitetiedostot