Etsimme harrastekoordinaattoria!

16.6.2020

Olemme viisi vuotta sitten perustettu voimistelun ja tanssin erikoisseura. Meille tärkeää on tehdä urheiluseuratyötä innolla, ilolla ja innovatiivisesti. Haluamme olla joka päivä entistä parempia siinä mitä teemme.

Haemme määraikaiseen työsuhteeseen 1.8.2020-30.4.2021 ajalle harrastekoordinaattoria, joka istuu hyvin tiimiimme ja seuran arvoihin.

Harrastekoordinaattori toimii tiiviisti tiiminä toiminnanjohtajan kanssa vastaten harrasteliikunnan organisoinnista, kehittämisestä ja hanketoiminnasta. Lisäksi työnkuvaan kuuluu harrasteliikuntatuntien ohjausta ja toimistotyötä.

Odotamme hakijalta vahvoja tiimityöskentelytaitoja, innovatiivista ja yrittäjämäistä työotetta, kykyä toimia paineen alla, kokemusta lasten ja aikuisten liikunnanohjauksesta sekä kokemusta asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä.

Katsomme eduksi kokemuksen ja ymmärryksen urheiluseuratoiminnasta, liikunta-alan koulutuksen, muun tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä kokemuksen hanketyöskentelystä.

Työaika 30-37,5h/vko, palkkaus urheilujärjestöjä koskevan TES mukainen. Työ sisältää viikonloppu- ja iltatyötä. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkapyyntöineen osoitteeseen toimisto@illusion.fi 21.6. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä toiminnanjohtaja Metti Pelkoselta arkisin klo 9-15 (0504009500, metti.pelkonen@illusion.fi)