Ilmoittaudu syksyn harrasteliikuntaan!

14.7.2020

Avaamme huomenna 15.7. klo 9 ennakkoilmoittautumisen lasten ja aikuisten syksyn harrasteliikuntatunneille. Sadalle ensimmäiselle ilmoittautujalle on luvassa seuratuoteyllätys. 

Ennakkoilmoittautumista ei tarvitse erikseen vahvistaa vaan ilmoittautuminen pysyy voimassa, ellei harrastaja peruuta sitä sähköpostitse ennen kolmatta harjoituskertaa. 

Ilmoittautuminen tapahtuu Hoika-järjestelmän kautta, jonne pääset suoraa kirjautumalla www.jasentieto.fi tai www.illusion.fi/ilmoittaudu. Olemme päivittäneet ilmoittautumisehtoihin mahdollisen kauden keskeytymisen koronan vuoksi. Näet ilmoittautumisehdot täältä!

Lasten tuntikalenterin löydät www.illusion.fi/lapset. Tuntikalenteriin tulee myöhemmin vielä täydennyksenä perheliikunnat (Taaperotemppu 1-2v. ja Perhetemppu 3-4v.) sekä Laukaan voimistelukoulut, kun saamme loputkin salivuorot varmistettua. Syyskaudella lasten harrasteliikkujille maksuun sisältyy Illusionin t-paita. 

Aikuisten liikunnassa olemme siirtyneet kurssimuotoiseen tarjontaan rajattoman kortin sijaan. Tarjonnasta löytyy erilliskursseina Pilates, Jooga ja Aikuisten joukkuevoimistelu sekä perustunteina vanhoja tuttuja, kuten Lavis, Kahvakuula ja RPV. Perustunneille osallistutaan 15x -kortilla. Aikuisten liikunnan tarjonta löytyy täältä ja syksyn hinnoittelu täältä

Ikiliikkeen toiminta jatkuu tuttuun tapaan arkipäivien aamutunteina. 

Jos syksyn tarjonnasta, ilmoittautumisesta tai muusta on jotain kysyttävää, laita viestiä osoitteeseen toimisto@illusion.fi

PS. Jos joku ryhmä täyttyy, ei hätää. Olemme varanneet resursseja mahdollisille lisäryhmille. Ennakkoilmoittautuminen mahdollistaa meille lisäryhmien muodostamisen hyvissä ajoin, että mahdollisimman moni pääsisi liikkumaan kanssamme! 

Nähdään syksyllä!