Joukkuevoimistelun kisakausi avattu edustusjoukkueiden karsintakisalla!

1.9.2019

Joukkuevoimistelun syksyn kisakausi on nyt virallisesti avattu, kun Kisakallion Urheiluopistolla kisattiin naisten ja junioreiden valintakisa. Jaossa oli edustuspaikkoja World Cupin sekä Challenge Cupin kilpailuihin. Molemmat edustusjoukkueemme lunastivat hienosti paikat Budapestissa 22-24.11 käytäviin naisten ja nuorten maailmancupin osakilpailuihin. Illusion Jr voitti 14-16-vuotiaiden SM-sarjan yli pisteen erolla toiseksi sijoittuneeseen Tampereen Sisun Minetit Junioriin. Joukkue keräsi kokonaispisteet 17.800 ja näin ollen Illusion Jr kilpailee marraskuun loppupuolella Budapestissa Challenge Cupissa. Joukkue ylsi kisassa hyvään suoritukseen, vaikkakin alkuviikolla kärsittiin sairastelusta. Kolmanneksi junioreiden sarjassa sijoittui Tapiolan Voimistelijoiden ja Pakilan Voimistelijoiden yhteistyöjoukkue Team Tapiola Gloria.

Junioreiden tulokset:  https://kisanet.fi/#/results/3/3Yli 16-vuotiaiden SM-sarjassa Illusion lunasti upeasti ensimmäisen World Cupin edustuspaikkansa ja lähtee myös Budapestiin. Joukkue pystyi suorittamaan harjoitustasoisen suorituksen, josta pistetä 16.866 ja sijoitus oli täten neljäs. Tulokseen voitiin olla tyytyväisiä kisan ollessa näin peruskuntokauden keskellä. Sarjan voiton vei Lahjan Tyttöjen ja Turun Pyrkivän yhteistyöjoukkue Sanix Valens. Toiseksi sijoittui Vantaan Voimisteluseuran joukkue Team Vantaa ja kolmanneksi tuli Jyväskylän Naisvoimistelijoiden Sirius.

Naisten tulokset: https://kisanet.fi/#/results/3/6Onnea molemmille joukkueille sekä valmentajille edustuspaikkojen saavuttamisesta!