Jyväskylän kaupungin 31.1. asettamien rajoitusten vaikutus toimintaamme

31.1.2021

Jyväskylän kaupunki on antanut tänään 31.1. uudet suositukset ja rajoitukset myös harjoitustoimintaa koskien. Kaupungin poikkeusolojen johtoryhmä on päätynyt keskeyttämään alle 18-vuotiaiden liikuntaharrastukset kaupungin tiloissa kahden viikon ajaksi (1.-14.2.) Seuraamme kaupungin esimerkkiä ja keskeytämme kaupungin tiloissa tapahtuvan toiminnan lisäksi myös omalla hallilla tapahtuvan harjoittelun. Poikkeuksena seura on päättänyt jatkaa yli 14-vuotiaiden SM-sarjan joukkueiden (Illusion ja Illusion Jr) harjoittelua Voimisteluliiton linjauksen mukaisesti

Lasten harrasteliikunta 

Kaikki alle 18-vuotiaiden harjoitukset järjestetään virtuaalisesti etäyhteyden kautta huomisesta lähtien (1.-14.2.). Ryhmäkohtaiset ohjeet sekä liittymislinkit harjoituksiin tulevat sähköpostitse.

Ilmoittautumisehdoissa on linjattu maksuhyvityksistä, jos harjoitteluun tulee vähintään kuukauden tauko. Lyhyemmät katkot korvaamme virtuaaliharjoituksina. Laukaan harrasteryhmät jatkavat toimintaansa normaalisti, koska Laukaa ei ole asettanut rajoituksia alle 18-vuotiaiden toiminnalle. Aikuisten harrasteliikunta ja Ikiliike 

Uusilla rajoituksilla ei ole vaikutusta aikuisten ryhmäliikuntaan, kursseihin ja Ikiliikkeen toimintaan. Uudet rajoitukset koskevat alle 18-vuotiaiden toimintaa. 

Joukkuevoimistelu

Joukkuevoimistelujoukkueet harjoittelevat 1.-14.2. etänä sekä ulkona. Valmentajat infoavat tarkemmin joukkuekohtaisista harjoitteluohjeista. 

Voimisteluliitton on linjannut, että "edelleen aikuisten ja nuorten maajoukkueurheilijat ja kansainvälisen tason arvokisaedustajat voivat harjoitella seuran päätöksellä." Tämä tarkoittaa seurassamme Illusion Jr sekä Illusion joukkueita. 

Seuraamme tilannetta ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista sähköpostitse, myClubissa sekä nettisivujen kautta! Jos mieleen herää kysymyksiä, laita sähköpostia osoitteeseen toimisto@illusion.fi. 

Toivotaan, että pääsemme harjoittelemaan yhdessä salille taas kahden viikon päästä!

terveisin,
Illusion