Päävalmentajan sijaisuuteen on valittu Opri Jokelainen!

19.8.2021

Seurojen välistä yhteistyötä / Illusion & JNV


Illusionin päävalmentajan äitiyslomasijaisuuteen on valittu JNV:n valmennuspäällikkö Opri Jokelainen ajalle 10/2021-6/2022. Henkilöstömuutos on laadittu yhteistyössä seurojen kanssa.


Opri kuvailee tulevaa:
"Vaihtovuosi Illusionissa tarjoaa minulle upean mahdollisuuden työskennellä päätoimisena valmentajana. Olen valmentanut pitkään eri ikäisiä voimistelijoita eri sarjatasoilla, ja JNV:n avulla oma intohimon kohteeni on kirkastunut: Haluan työskennellä voimistelun parissa auttaakseni urheilijoita kehittymään ja kulkemaan omia tavoitteitaan kohti – niin yksilötasolla kuin joukkueinakin.

Parin vuoden tauon jälkeen paluu yli 14-vuotiaiden SM-valmennukseen tuntuu tähän hetkeen juuri sopivalta ja olen valmis ottamaan uudet haasteet vastaan Illusionin riveissä. Odotankin innolla, että pääsen tutustumaan naapuriseuran käytäntöihin sekä aloittamaan työskentelyn urheilijoiden ja seuratoimijoiden kanssa. Vaihtovuoden aikana uskon oppivani paljon uusia näkökulmia ja työkaluja, joita pystyn myöhemmin myös valmennuspäällikön tehtävässäni hyödyntämään. Tulevaisuutta ajatellen vaihtovuoteni myös lisää seurojemme välisiä yhteistyömahdollisuuksia."