Syksyn harrasteliikuntatarjonta lapsille ja aikuisille

9.7.2019

Syksyn harrasteliikuntakalenterit lapsille ja aikuisille tullaan julkaisemaan heinäkuun loppuun mennessä. Julkaisemme tuntikalenterit nettisivuillamme sekä linkkaamme kalenterit myös sosiaaliseen mediaan Facebook- ja Instagram-tileillemme (@tvsillusion). Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin alkaa elokuun alussa. 

Tarkkaa kausisisältöä emme ole voineet vielä suunnitella kaupungin salivuorojen viivästymisen takia, mutta suunnitteilla on pitää vanhat suosikit sekä kokeilla syksyllä myös jotain uutta. 

Perheliikuntaan on suunnitteilla vapaavuoro Perhetemmellys, Taaperotanssi, TaaperoPower, BabyPower sekä BailaBaby -tunnit. Lisäksi aloitamme kaupungin kanssa yhteistyönä ilmaisen perhetemppuvuoron, jonne ei tarvitse erikseen ilmoittautua. 

Lapsille ja nuorille on luvassa jo ennestään tutut satubaletti, temppujumppa, esivalmennus, voimistelukoulu, freegym ja showtanssitunnit. Lisäksi suunnitteilla on peleistä tuttu Fortnite-tanssi, satutanssi, akrobatia, motoriikkajumppa ja välinetemppu! 

Aikuisille ja Ikiliikkujille on luvassa melko samaa tuntitarjontaa kevääseen verraten. Uutuutena erilliskurssina luvassa myös Senioritanssi. 

Tervetuloa liikkumaan kanssamme!