Yhdeksäs Illusion Camp onnistuneesti ohitse!

11.9.2019

Jo ennen kuin seuramme voimistelutoiminta vuonna 2015 oli alkanut järjestettiin ensimmäinen Illusionin voimisteluleiri. Tuosta kesäkuun leiristä lähtien joka vuosi on järjestetty kaksi Illusionin leiriä ja nyt 7.-8. syyskuuta Vaajakosken liikuntahallilla järjestettiin yhdeksäs Illusionin Camp. Lauantaina leirille osallistui 120 voimistelijaa ja sunnuntaina 136 voimistelijaa, jotka olivat neljästä kahdeksaantoista vuotiaita. Leiri oli erittäin onnistunut ja viikonloppu oli täynnä kehittymistä, naurua, uuden oppimista, yhdessä oloa ja voimistelusta nautttimista. Kiitos kouluttajat mahtavista tunneista. Nähdään tammikuussa uuden leirin merkeissä!

Marina Petrakova ja Julia Romajuk olivat kouluttajina jo ensimmäisellä leirillä ja he olivat jälleen mukana pitämässä muun muassa välinetekniikkaa sekä perustreeniä. 

"Ex" -Minetti Ellan Ratilainen oli yksi leirin odotettu kouluttaja.  Ellan kanssa harjoiteltiin hyppyjä ja vartaloita, sekä kyselytunnilla Ella vastaili voimistelioiden kysymyksiin.

Pinja Seppälä on sirkustaiteilija, jolla on myös voimistelutaustaa Mineteissä. Pinjan ohjeistuksella kokeiltiin muun muassa pariakrobatiaa.

Karoliina Lahenperä Jyväskylän Skilld Companysta piti leirillä tanssia. Karoliinan tunnilla voimistelijat pääsivät kokeilemaan hieman erilaista liikekieltä.