Joukkuevoimistelu


Illusionissa voit harrastaa joukkuevoimistelua aina aloittelijasta huipputasolle asti.


Illusionin voimistelijan polku alkaa pikkulapsesta ja sitä voi edetä aina naisten SM-sarjaan asti. Voimistelun voi aloittaa jo neljävuotiaana Mini Illusion -esivalmennusryhmästä, josta voi edetä harraste- tai kilpapolulle. Seuramme valmennusjärjestelmä tarjoaa ikäluokittain sekä harraste-, kilpa- että SM-sarjaan tähtääviä joukkueita. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle mahdollisuuden harrastaa joukkuevoimistelua ikä- ja taitotasosta riippumatta.

Joukkueitamme valmentavat ammattitaitoiset valmentajat, jotka pitävät huolta siitä, että arkiharjoittelussa toteutuvat seuran arvot: laatu, vastuullisuus ja positiivisuus. Illusion tukee valmentajien tietotaidon kartuttamista muun muassa järjestämällä sisäisiä koulutuksia sekä tukemalla taloudellisesti valmentajien etenemistä Voimisteluliiton koulutusjärjestelmässä.


Voimistelun kilpailu- ja valmennustoiminnan tavoitteita ovat:


  • Jalkauttaa valmennusjärjestelmä, joka tarjoaa mahdollisuuden harrastaa harrastetasolta huipulle asti voimistelijan taito-, motivaatio- ja ikätasolle sopivassa joukkueessa
  • Kasvattaa hyvinvoivia urheilijoita yhteistyössä kodin ja koulun kanssa
  • Pitää huolta valmentajien ja muiden seuratoimijoiden jaksamisesta sekä osaamisen kehittämisestä
  • Sytyttää voimistelijoissa lajirakkaus sekä liikkumisen ilo!

Pelisäännöt

Kaikkien joukkueiden voimistelijat tekevät kauden alussa joukkueen omat, yhteiset pelisäännöt, jotka allekirjoitetaan ja toimitetaan Illusionin toimistolle. Lisäksi vanhemmat käyvät läpi yhteiset toimintatavat ja pelisäännöt kauden ensimmäisessä palaverissa.

Joukkuevoimistelujoukkueessa toimiminen vaatii kaikilta sitoutumista toimintaan, yhteisiin toimintatapoihin sekä pelisääntöihin. 

Viestintä

Kilpailevien joukkueiden viestintä tapahtuu joukkueen whatsapp-ryhmän sekä MyClub-jäsenjärjestelmän kautta! 

Lataa ilmainen myClub applikaatio sovelluskaupasta, jolloin saat ilmoitukset uusista tiedotteista ja laskuista kätevästi. 

MyClubissa valmentajat ja jokot laittavat vanhemmille tiedotteita tiedoteseinälle, sekä tiedottaa tarvittaessa sähköpostitse. Tiedoteseinältä löytyy aina ajankohtaiset asiat. 

Tiedotteisiin voi kommentoida ja käydä keskustelua tiedotteiden alla.