Vappudisco, Stara, kevätnäytös, kesäleirit – Illusionissa tapahtuu!

Kevät alkaa hiipiä esiin ja toukokuu lähestyy. Loppukeväällä ja kesällä on luvassa paljon kivoja tapahtumia koko perheelle. Osta kerralla ennakkolippu sekä näytökseen että vappudiscoon, jolloin saat tehtyä tilaukset samalla toimitusmaksulla. Lisätietoa kaikista tapahtumista löydät www.illusion.fi/tapahtumat.

LAPSIPERHEIDEN JA ALAKOULULAISTEN VAPPUDISCOT 1.5.

Ensi viikon keskiviikkona 1.5. järjestämme kaksi erillistä discotapahtumaa Vaajakosken urheilutalolla. Nappaa ystävät mukaan ja tule pitämään hauskaa!

klo 15-16.30 Lapsiperheiden vappudisco

klo 17.30-19 Alakoululaisten vappudisco

Discoissa discopassit, joihin kerätään tarroja eri puuhapisteiltä, UV-valot ja discovalot, kahvio, onnenpyörä sekä tottakai tanssia ja hauskanpitoa! Parhaat vappuasut palkitaan.

Ennakkoliput 5/10€ (+2,9€) tai liput ovelta 8/13€.

Ennakkoliput pääset ostamaan täältä 30.4. mennessä!

KEVÄTNÄYTÖS & STARA 18.5.

Lauantaina 18.5. Vaajakosken liikuntahalli täyttyy voimistelijoista, tanssijoista ja temppuilijoista, kun pääsemme juhlistamaan kevätkauden huipentumaa kevätnäytöstä Sirkus-teemalla! Näytöksessä esiintyvät kaikki lasten harrasteliikuntaryhmät, Illusionin esiintyvät ryhmät sekä tanssillisen voimistelun ja joukkuevoimistelun kilpailevat joukkueet.

Ryhmän näytöksen löydät ohjaajan laittamasta kirjeestä, esiintymisjärjestys ja yleistä tietoa myös www.illusion.fi/tapahtumat.

Myös näytökseen suosittelemme ostamaan liput ennakkoon. Liput pääset ostamaan täältä 17.5. mennessä!

Stara on erillinen tapahtuma ennen näytöstä klo 11.30-13.30, jossa esiintyy seurastamme Illusion Iliana, Iliana 16, Minella sekä Efise L Stara. Staraa pääsee katsomaan kevätnäytöslipulla tai ostamalla lipun erikseen ovelta (5€/hlö, alle 7-vuotiaat veloituksetta). Starasta lisätietoa Kisanetin kautta täältä!

LASTEN KESÄLEIRIT

Kesällä päästään leireilemään useana eri viikkona Vaajakoskella ja Laukaassa. Kaikille leireille ovat tervetulleita kaikki voimistelun ja tanssin harrastajat sekä lajeista kiinnostuneet, joten kutsu mukaan eskari- ja koulukaverit ja tule mukaan viettämään ikimuistoista leiriviikkoa! Tähtileirit ovat suunnattu 6-10 -vuotiaille tanssin ja voimistelun harrastajille sekä kaikille liikunnallisesta kesäleiristä innostuneille lapsille. Illusion Campilla on tähtileirin tapaan lasten ryhmiä, mutta lisäksi leiriryhmiä myös tavoitteellisesti voimistelua harrastaville.

Tähtileiri Laukaa 3.-7.6. 6-10 -vuotiaille

Illusion Camp 10.-14.6. 6-8 -vuotiaille

Illusion Camp 10.-14.6. 8-12 -vuotiaille

Tähtileiri Jyskä 5.-7.8. 6-10 -vuotiaille

Illusion Campilla leiriryhmät tavoitteellisesti kisajoukkueissa harrastaville lapsille ja nuorille 8-vuotiaasta ylöspäin. Lisätietoa näistä ryhmistä illusion.fi/tapahtumat.