Voimistelu

TVS Illusionissa voi harrastaa joukkuevoimistelua aina aloittelijasta huipputasolle asti.

Joukkuevoimistelu on suomalaisesta naisvoimistelusta kehittynyt kansainvälinen kilpaurheilulaji. Se on harrastaja- ja lisenssimääriltään Voimisteluliiton suurin laji. Joukkuevoimistelussa kilpaillaan vähintään kuuden hengen joukkueissa. Tunnusomaista lajille on virtaavuus ja esteettisyys. Se vaatii urheilijoilta muun muassa liikkuvuutta, voimaa, nopeutta ja rytmitajua. Parhaimmillaan joukkuevoimisteluohjelma on musiikin, äärimmäisen taituruuden ja urheilullisuuden yhdistelmästä syntyvää taidetta. Lisää joukkuevoimistelusta ja sen kilpailujärjestelmästä voi lukea täältä.

TVS Illusionin voimistelijan polku alkaa pikkulapsesta ja sitä voi edetä aina naisten SM-sarjaan asti. Voimistelun voi aloittaa jo neljävuotiaana esivalmennusryhmässä, josta voi edetä kilpapolulle. Seuramme valmennusjärjestelmä tarjoaa ikäluokittain sekä kilpa- että SM-sarjaan tähtääviä joukkueita. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle mahdollisuuden harrastamaan joukkuevoimistelua ikä- ja taitotasosta riippumatta.

Joukkueitamme valmentavat ammattitaitoiset valmentajat, jotka pitävät huolta siitä, että arkiharjoittelussa toteutuvat seuran arvot laatu, vastuullisuus ja positiivisuus. TVS Illusion tukee valmentajien tieto-taidon kartuttamista muun muassa järjestämällä sisäisiä koulutuksia sekä tukemalla taloudellisesti valmentajien etenemistä Voimisteluliiton koulutusjärjestelmässä.

Joukkueisiin ja valmentajiin voi tutustua tarkemmin vasemman palkin välilehdiltä.

Haluatko mukaan? Tutustu vasemman palkin Miten mukaan? -sivuun!