Valmentajat

Ella Launonen

Illusion Jr, Illusion Valentine

Koulutus/työ: Liikunnan yhteiskuntatieteiden opiskelija, Jyväskylän yliopisto
Valmentajakoulutus: 1-tason valmentaja, 3E-luokan tuomari
Valmennuskokemus: Vuodesta 2008
Parhaat saavutukset voimistelijana ja/tai valmentajana: Valmentajana Illusion Pre Jr 12-14v SM-pronssia kevät 2016 ja SM-hopeaa syksy 2016, OVO Kvarkit 12-14v kilpasarjan mestaruus syksy 2010. Valmentajana ja voimistelijana lukuisia SM- ja kilpasarjojen kansallisten mestaruuskisojen finaalipaikkoja. 
Mikä valmentamisessa on parasta? Lasten ja nuorten kasvattaminen terveelliseen ja urheilulliseen elämäntapaan maailman kauneimman lajin parissa, sekä auttaa heitä saavuttamaan oma maksimitasonsa voimistelijoina. 

Yhteystiedot: ella.launonen@illusion.fi

Noora Mäkelälammi

Team Iliana, Iliana 10 ja Illusion Valentine

Koulutus/työ: Päätoimisena valmentajana ja taloudenhoitajana Illusionissa. Lisäksi liikuntaneuvoja ja opiskelija liikuntapedagogiikalla. 
Valmentajakoulutus: 1. Tason valmentaja sekä 3E tuomari
Valmennuskokemus: vuodesta 2008 lähtien
Parhaat saavutukset voimistelijana ja/tai valmentajana: voimistelijana kilpa-aerobicissa ryhmä-sarjan Maailman Cup pronssi ja SM kulta 2014, MM-edustus ryhmä ja aerodance-sarjoissa 2014, EM 5. Sija Aerodance-sarjassa 2015. Joukkuevoimistelussa 14-16 SM-sarjan 4.sija syksy 2008, naisten kilpasarjan mitalisijoja 2011-2012.Valotar -joukkueen vastuuvalmentajana joukkueelle 10-12 -sarjan Voimisteluliiton mestaruuksia 2012-2013. Illlusion Pre Jr 12-14 SM-hopea syksyllä 2016.
Mikä valmentamisessa on parasta? Nähdä valmennettavien kehittyvän, oppivan uutta ja saavan iloa ja elämyksiä voimistelun parissa. Olla mukana kasvattamassa lapsia kohti terveellisiä elämäntapoja ja antaa valmennettaville hyviä eväitä elämään myös psyykkisellä ja sosiaalisella puolella.

 

yhteystiedot: noora.makelalammi@illusion.fi

Milla Rintamäki

Efise 09

Koulutus/työ: Tietojärjestelmätieteen opiskelija, Jyväskylän yliopisto
Valmentajakoulutus: Lajiliiton I-tason valmentajakoulutus
Valmennuskokemus: vuodesta 2008 
Parhaat saavutukset voimistelijana ja/tai valmentajana: Voimistelijana kilpasarjan ikäluokan SM-kulta 2009 ja mukana perustamassa opiskelijajoukkue Campuksen Koontoa Liikunnan Riemussa. Valmentajana lähinnä liikunnan ja voimistelun innon herättäminen nuorissa ja vasta voimistelun aloittaneissa valmennettavissa ja yksittäisten mitalisijojen saavuttaminen kansallisissa kilpailuissa. 
Mikä valmentamisessa on parasta? Tukea valmennettavien liikunnan iloa ja terveellisiä elämäntapoja sekä seurata heidän kehittymistään voimistelun parissa. Yhteisten elämysten luominen ja onnistumisen kokemukset. 

Metti Mäkitalo

Illusion Jr, Mini Illusion

Koulutus/työ: Päätoimisena Illusionissa valmentajana ja taloudenhoitajana (äitiyslomalla). Pian kauppatieteiden maisteri Jyväskylän Kauppakorkeakoulusta. 
Valmentajakoulutus: Taso II ja 3-luokan tuomari 
Valmentajakokemus: Vuodesta 2006
Parhaat saavutukset voimistelijana ja/tai valmentajana: Valmentajana useita tyttömestaruuksia Sitrit ja Fitrit-joukkueiden kanssa. Sitrit-joukkueen kanssa SM-pronssi keväällä 2013 sekä kansainvälisiä edustuspaikkoja. Illusion Jr joukkueen kanssa kansainvälisiä edustuspaikkoja. 
Mikä valmentamisessa on parasta? Valmentamisessa parasta on auttaa omia voimistelijoitaan kohti tavoitteitaan ja unelmiaan. 

 

yhteystiedot: metti.makitalo@illusion.fi

 

 

Juuli Avikainen

SM-tiimi ja Team Efise

Koulutus/työ: Päätoiminen valmentaja Illusionissa. Koulutukseltani olen urheiluhieroja ja ravintolakokki. 
Valmentajakoulutus: Tällä hetkellä suoritan ammattivalmentajatutkintoa sekä joukkuevoimistelun lajitutkintoa. Lisäksi olen 3-luokan joukkuevoimistelun tuomari. 
Valmentajakokemus: Oman voimistelu-urani jälkeen aloitin valmentamaan Vaajakosken Kuohussa 2006-2014. Tvs Illusionin perustamisen myötä valmennushommat jatkuivat Illusionissa. Valmennusvuosia onkin takana jo reilu 10 vuotta.
Parhaat saavutukset voimistelijana ja/tai valmentajana: Parhaat saavutukset omalla voimistelu-urallani olen saavuttanut JNVn Siriuksen kanssa 2009 SM-kulta sekä monet World cupin edustuspaikat. Valmentaja parhaina saavutuksina on jäänyt mieleen Sitrit 2014 12-14v SM-pronssi, Illusion Pre Jr 12-14vkevät 2016 SM-pronssi, Illusion Pre Jr 12-14v syksy 2016 SM-hopea. Näiden lisäksi monet 10-12 v mestaruusmitalit. 
Mikä valmentamisessa on parasta? Joukkuevoimistelu on upea laji! Pidän siitä kun, työni on monipuolista ja haastavaa. Jokainen päivä on erilainen, aina löytyy uusia haasteita ja ideoita. Haluan auttaa ja tukea urheilijoitani kehittymään ja pääsemään lähemmäs omia tavoitteitaan ja unelmiaan. On hienoa tehdä töitä motivoituneiden urheilijoiden kanssa ja vieläpä rakkaan lajin parissa! 

 

yhteystiedot: juuli.avikainen@illusion.fi

Hilla Pudas

Team Feline

Koulutus/työ: Valmistuin Jyväskylän Lyseon lukiosta kevät 2016. Tällä hetkellä työskentelen ravintolassa.
Valmentajakoulutus: Jumppakoulu -koulutukset
Valmennuskokemus: Aloitin valmentamisen keväällä 2016.
Parhaat saavutukset voimistelijana/ valmentajana: Voimistelijana monia kilpasarjan mestaruusmitaleja JNV Viola-joukkueessa.
Mikä valmentamisessa on parasta? Oman voimistelu-uran hiipuessa haluan jakaa voimistelusta saamiani oppeja eteenpäin ja jatkaa tämän hienon lajin parissa. Valmentajana olemisessa parasta on se, kun näkee omien voimistelijoiden onnistuvat sekä harjoituksissa että kisamatolla. 

Emma Oikari

Efise 08, Efise 09 ja SM-tiimi

Koulutus/opiskelija/työ: Valmistuin ylioppilaaksi keväällä 2017.

Valmentajakoulutus: Jumppakoulu-koulutukset, fyysisen valmennuksen peruskoulutus, lajitaidon peruskoulutus.

Valmennuskokemus: Illusionissa syksystä 2015.

Parhaat saavutukset voimistelijana/valmentajana: Itse voimistelijana kilpasarjan mestaruushopeaa syksyllä 2011 ja keväällä 2012. Valmentajana Illusion pre jr SM hopea syksyllä 2016 ja keväällä 2017. 

Miksi valmennat/mikä siinä on parasta: Valmentamisessa parasta on nähdä tyttöjen ilo onnistumisen ja ahkeran harjoittelun jälkeen. 

Wilma Ursin

RV-lisäryhmä ja voimistelukoulu

Koulutus/työ: Opiskelija 
Valmentajakoulutus: Jumppakoulu-koulutus
Valmennuskokemus: Syksystä 2013 lähtien. 
Parhaat saavutukset voimistelijana/valmentajana: Voimistelijana parhaimmat saavutukset Sitreissä vuosina 2012-2013; 10-12v ja 12-14v mestaruusmitalit. 
Mikä valmentamisessa on parasta? Valmennan, koska haluan jatkaa koukuttavan lajin parissa ja päästä toteuttamaan itseäni valmentajana. Parasta ja samalla myös palkitsevinta valmentamisessa on nähdä tyttöjen kehittyvän ja oppivan uutta sekä saapuvan treeneihin aina hymyssä suin.

Kiia Anttila

Kilpa Illusion Valentine 

Koulutus/työ: Lähihoitajaopiskelija
Valmentajakoulutus: Jumppakoulu-koulutus
Valmennuskokemus: Aloitin valmentamisen vuoden 2015 alussa.
Parhaat saavutukset voimistelijana/ valmentajana: Voimistelijana keväällä 2012 12-14 vuotiaiden kilpasarjan aluekulta, 2015 keväällä 14-16 kilpasarjan alue pronssi, TUL:n hopee ja TUL:n ryhmätanssikisojen pronssi. Valmentajana saavutuksia 2017 Jyväskylä Cup 12-14 harrastesarjan hopea ja Kalakukko Cup 12-14 kilpasarjan pronssi
Mikä valmentamisessa on parasta? Valmennan koska laji on minulle tärkeä, sekä on ihana nähdä tyttöjen oivaltavan ja oppivan uutta. Parasta on myös nähdä miten he kasvavat ja nauttivat lajista.