Aikuisten kesän ilmoittautuminen alkaa!

Tervetuloa ryhmäliikunnan kesäkaudelle!

Tarjoamme innostavia ja monipuolisia kesäliikuntatunteja mm. tanssin, kehonhuollon, kuntojumpan ja aikuisvoimistelun parissa. Näiltä tunneilta ei hikeä tai hauskanpitoa puutu!Tunteja järjestetään Illusionin hallilla sekä puistojumppana ulkona. Lukkarin löydät liitteenä!

Kesäkausi on kestoltaan 8 viikkoa. Tunnit järjestetään 27.5.-20.6. sekä 5.8.-29.8.

Jotta pääset ilmoittautumaan kesäkaudelle, tulee sinulla olla ostettuna valitsemasi kesäkortti tai Ikiliikkeen kuukausikortti. Korttituote on ostettavissa ilmoittautumisen yhteydessä.

Korttivaihtoehdot:

💚 Kesäkortti rajaton 70€*

💚 Kesäkortti aleryhmät rajaton 50€* (eläkeläinen, työtön, opiskelija, kotivanhempi, Illusionin tanssi- tai joukkuevoimistelun kisajoukkueen vanhempi)

💚 Kesäkortti 8x 45€*

💚 Ikiliikkeen kuukausikortti 25€/kk, laskutetaan kuukausittain (pl. heinäkuu), rajaton pääsy kesän tunneille ja jäsenyys jatkuu syksylle aamutunneille. Kortissa 1kk irtisanomisaika. *Korttien hintoihin lisätään uusille jäsenille vuoden 2024 jäsenmaksu 20€.

📱 Oston jälkeen suosittelemme lataamaan MyClub apin, jonka kautta pääset tarkastelemaan ja varaamaan tunteja! Mahdolliset tuntimuutokset näkyvät MyClub-sovelluksessa.

ILMOITTAUDU MUKAAN LIIKKUMAAN: https://illusion.myclub.fi/flow/courses/6796392

Jos mieleen herää kysymyksiä, laita viestiä toimisto@illusion.fi tai harrastepäälliköllemme Tiinalle (044 7792299).