Lasten liikunta


Image

KEVÄTKAUSI 8.1.-26.5.2024 

Hiihtolomaviikolla (26.2.-1.3.) ja pääsiäisviikolla (26.3.-1.4.) ei tunteja. 

Tarjoamme monipuolista ja innostavaa liikuntaa lapsille Vaajakosken ja Jyskän alueella sekä Laukaassa. 

Ryhmissämme lapsi on aina keskiössä. 

Voimisteluliiton strategian mukaan kaikki alle 12-vuotaiden toiminta kuuluu Voimistelukoulu-käsitteen alle. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikessa alle 12-vuotiaiden voimistelussa ja liikunnassa lapsi on aina keskiössä, oli kyse mistä tahansa ryhmästä. 

Perusliikuntataitojen ja voimistelun alkeistaitojen oppiminen tapahtuu leikin kautta, laadukkaassa ohjauksessa tai valmennuksessa, panostaen lasten innostumiseen ja onnistumisen kokemuksiin. Tavoitteena on saada lapsi tunnistamaan omat vahvuutensa, innostumaan liikunnasta, löytämään oman tapansa liikkua ja ponnistamaan Voimistelukoulusta juuri omannäköiselle liikkujan polulle voimistelun, tanssin tai muun lajin parissa.

Sisaralennus 5€/lapsi, jos perheessä yli kaksi harrastajaa lasten harrasteliikunnassa. Alennus valitaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

Jos vähintään yksi lapsi on mukana kilpailutoiminnassa, pyydä sisaralennus toimisto@illusion.fi ilmoittautumisen jälkeen.

 


Perhevoimistelu Vaajakummun koulu, lauantaisin klo 10-11

Järjestämme Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluiden kanssa yhteistyössä lauantaisin Perhevoimistelu-tunnin Vaajakummun koulun liikuntasalissa. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua. Ryhmän ohjaajina toimivat seuramme lasten ohjaajat. Lisätietoja ja tuntimuutokset näet kaupungin sivuilta täältä. Perhevoimistelu järjestetään ajalla 8.1.-28.4.2024. Hiihtolomalla ja pääsiäislomalla ei tunteja.

Tunnille ovat tervetulleita kaikki perheet!

HUOM!

La 3.2. salivuoro peruttu

La 10.2. tunti on poikkeuksellisesti klo 9.30-10.30.

La 2.3. ei tuntia, hiihtoloma!

La 30.3. ei tuntia, pääsiäinen!

La 26.4. salivuoro peruttu


RYHMÄT JA ILMOITTAUTUMINEN »
ImageImage

Joukkuevoimistelu 

Joukkuevoimistelun harrastejoukkueet harjoittelevat 1-2 kertaa viikossa. 

Joukkueissa harjoitellaan lajitaidon alkeita, perusmotorisia taitoja sekä ryhmässä toimimista turvallisessa ja kannustavassa harjoitusympäristössä. Harjoittelu tapahtuu ikätason mukaisesti, jolloin uusien taitojen opettelussa hyödynnämme paljon leikinomaisuutta. 

Tavoitteena on voimisteluliikkeiden oppimisen lisäksi saada onnistumisen kokemuksia sekä innostua voimistelusta! 

L ja H joukkueet esiintyvät seuran kevät- ja joulunäytöksissä. Starajoukkueet ja Minella 18 joukkue esiintyvät lisäksi seuran järjestämässä Staratapahtumassa kausittain. 

Harrastejoukkueista on mahdollisuus hakeutua Illusionin kisajoukkueisiin mukaan. 

Tanssi ja tanssillinen voimistelu 

Satutanssia, satubalettia, baletin alkeita, showmixiä ja showjazzia

Tanssiryhmissä harjoitellaan tanssin alkeita, perusmotorisia taitoja sekä ryhmässä toimimista. Ryhmissä harjoitellaan myös luovaa liikkeen tuottamista musiikin tahtiin. Ryhmässä pääsee harjoittelemaan turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. 

Tavoitteena on oppia tanssilajien alkeita, saada onnistumisen kokemuksia sekä innostua tanssiharrastuksesta!

Tanssiryhmistä on mahdollisuus jatkaa tanssillisen voimistelun kisajoukkueisiin. 

Temppuilu

Temppujumppaa, taaperotemppua, akrobatiakoulua ja kidgymiä

Ryhmässä harjoitellaan perusmotorisia taitoja, muiden leikkijöiden huomiointia sekä vahvistetaan vanhemman ja lapsen keskeistä suhdetta. Ja mikä tärkeintä, pidetään yhdessä hauskaa! 

Tavoitteena on kehittää ketteryyttä ja perusmotorisia taitoja, pitää yhdessä hauskaa ja oppia uusia taitoja!