Lasten liikunta

RYHMÄT JA ILMOITTAUTUMINEN »

Tarjoamme monipuolista ja innostavaa liikuntaa lapsille Vaajakosken ja Jyskän alueella sekä Laukaassa. 

Ryhmissämme lapsi on aina keskiössä. 

Voimisteluliiton strategian mukaan kaikki alle 12-vuotiaiden toiminta kuuluu Voimistelukoulu-käsitteen alle. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikessa alle 12-vuotiaiden voimistelussa ja liikunnassa lapsi on aina keskiössä, oli kyse mistä tahansa ryhmästä. 

Perusliikuntataitojen ja voimistelun alkeistaitojen oppiminen tapahtuu leikin kautta, laadukkaassa ohjauksessa tai valmennuksessa, panostaen lasten innostumiseen ja onnistumisen kokemuksiin. Tavoitteena on saada lapsi tunnistamaan omat vahvuutensa, innostumaan liikunnasta, löytämään oman tapansa liikkua ja ponnistamaan Voimistelukoulusta juuri omannäköiselle liikkujan polulle voimistelun, tanssin tai muun lajin parissa.

Sisaralennus 5€/lapsi, jos perheessä yli kaksi harrastajaa lasten harrasteliikunnassa. Alennus valitaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

Jos vähintään yksi lapsi on mukana kilpailutoiminnassa, pyydä sisaralennus toimisto@illusion.fi ilmoittautumisen jälkeen.

KEVÄTKAUSI 8.1.-26.5.2024 

Hiihtolomaviikolla (26.2.-1.3.) ja pääsiäisviikolla (26.3.-1.4.) ei tunteja. 

KESÄKAUSI 3.-26.6.2024 ilmoittautuminen avoinna! 

SYYSKAUSI 12.8.-22.12.2024 ennakkoilmoittautuminen avoinna! 

Syyslomaviikolla (14.-20.10.) ei tunteja.

 

ImageImage

Syksy 2024

Löydät kaikki harrasteliikunnan syksyn 2024 tunnit tämän saman linkin kautta. Voit etsiä harrastusta lapselle ikäryhmittäin.

Tarkemmat paikat, ajat ja ohjaajat ilmoitetaan kesäkuussa, kun vakiovuorot vahvistetaan kaupungilta.

 

Tanssi ja tanssillinen voimistelu 

Luovaa tanssia, satubalettia, balettia, showmixiä, showjazzia, streetiä ja nykytanssia Vaajakoskella ja Laukaassa.

Tanssiryhmissä harjoitellaan tanssin alkeita, perusmotorisia taitoja sekä ryhmässä toimimista. Ryhmissä harjoitellaan myös luovaa liikkeen tuottamista musiikin tahtiin. Ryhmässä pääsee harjoittelemaan turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. 

Tavoitteena on oppia tanssilajien alkeita, saada onnistumisen kokemuksia sekä innostua tanssiharrastuksesta!

Tanssiryhmistä on mahdollisuus jatkaa tanssin ja tanssillisen voimistelun kisajoukkueisiin. 

Temppuilu

Temppujumppaa, taaperotemppua, perhetemppua, akrobatiavoimistelua, ninjagymiä, freegymiä, parkouria ja soveltavaa liikuntaa Vaajakoskella ja Laukaassa.

Ryhmässä harjoitellaan perusmotorisia taitoja, muiden leikkijöiden huomiointia sekä perheliikuntatunneilla vahvistetaan vanhemman ja lapsen keskeistä suhdetta. Ja mikä tärkeintä, pidetään yhdessä hauskaa! 

Tavoitteena on kehittää ketteryyttä ja perusmotorisia taitoja, pitää yhdessä hauskaa ja oppia uusia taitoja!