Tervetuloa tanssimaan!


Tule mukaan kokeilemaan tanssia tai tanssillista voimistelua! 

Illusion tarjoaa kilpailuihin tähtäävää harrastustoimintaa tanssin ja tanssillisen voimistelun joukkueissa. 

Joukkueiden pääsääntöisenä lajisuuntauksena on tanssi, harjoitusten ja liikekielen monipuolistamisen vuoksi rinnalla kulkevat vahvasti monet lajit, kuten showtanssi ja nykytanssi. Tanssi ja tanssillinen voimistelu sopivat hyvin tanssiharrastajille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisemmin tai voimistelutaustan omaaville harrastajille. 

 Joukkueet harjoittelevat aktiivisesti ja tavoitteellisesti 1-2 kertaa viikossa ja osallistuvat seuran omien näytösten lisäksi erilaisiin alueellisiin ja valtakunnallisiin kilpailuihin sekä muihin tapahtumiin ja talkoisiin.

Tanssijoukkueisiin voi tulla kokeilemaan milloin tahansa, tervetuloa mukaan! JOUKKUEET 


10-12v. (2010-2013) AURORA (tanssi)

 

 

Joukkue on suunnattu kaikille tanssista innostuneille ja aloittamiseen ei vaadita aikaisempaa tanssitaustaa. Aurora harjoittelee kahdesti viikossa, 1-1,5h kerrallaan. 

Kevät 2024

Tanssitekniikka: Tiistaisin klo 17.00-18.30 Vaajakummun auditorio
Koreografia: Maanantaisin klo 16.15-17.45, Päiväkoti Punapaula

Valmentaja: Laura Koistinen 

Joukkueen tarkoituksena on kehittyä yhtenäiseksi ryhmäksi, harjoitella tanssin perustekniikkaa, lihaskuntoa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa ikäryhmälle sopivilla tavoilla. Lisäksi joukkue opettelee 1-2 koreografiaa/lukuvuosi, joilla esiinnytään seuran näytöksissä ja tapahtumissa sekä osallistutaan tanssikatselmuksiin ja kilpailuihin.

Vaikka kyseessä onkin tavoitteellisesti harjoitteleva joukkue, harjoituksissa pääteemana on aina tanssin ilo. Pyrimmekin tunneillamme aina pitämään yllä hyvää ilmapiiriä, jotta kaikkien olisi mukava harrastaa ja nauttia tanssimisesta!13-15v. (2006-2009) SELENE (tanssi)

 

 

Joukkue on suunnattu kaikille tanssista innostuneille ja aloittamiseen ei vaadita aikaisempaa tanssitaustaa. Selene harjoittelee kahdesti viikossa, 1-1,5h kerrallaan. 

Kevät 2024

Tanssitekniikka: Tiistaisin klo 17.00-18.30 Vaajakummun auditorio
Koreografia: Keskiviikkoisin Vaajakummun auditoriossa klo 18.30-20.00

Valmentaja: Meri Kuikka 

Joukkue sopii kaikille nuorille tanssijan aluille, joilla on jo hieman pohjaa tanssimisesta tai vähintäänkin luontaista innostusta ja kyky oppia uutta, ja jotka ovat motivoituneita harjoittelemaan, esiintymään ja kilpailemaan aktiivisesti.

Selene perustettiin uutena joukkueena Illusioniin syyskaudelle 2017 ja se on harjoitellut vaihtuvalla kokoonpanolla siitä saakka. Lyhyestä historiastaan huolimatta joukkue on ehtinyt jo kartuttaa esiintymis-ja kisakokemusta mm. seuran omista näytöksistä sekä Voimistelun ja tanssin LUMO -kisoista. Osa joukkueen jäsenistä on harrastanut tanssia jo ennen Selenen perustamista, mutta muille laji oli vielä joukkueeseen liittyessä uusi. Jo ensimmäisten vuosien jälkeen kehitystä on ollut selkeästi nähtävissä, ja joukkueesta on tullut yhtenäinen ja tarkasti suoriutuva

yli 20v. HYPNOS (tanssi)

 

 

Hypnos on aikuisille suunnattu tanssijoukkue, jonka lajisuuntauksia ovat showtanssi ja tanssillinen voimistelu. Joukkue harjoittelee kerran viikossa 1,5h kerrallaan. 

Kevät 2024

Harjoitukset: Maanantaisin klo 17.45-19.15 Punapaulan päiväkodilla

Valmentaja: Laura Koistinen

Joukkue harjoittelee säännöllisesti tekniikkaa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta sekä kehittää tanssitaitojaan muunmuassa virtaavus- ja improvisaatioharjoitteiden kautta. Joukkue opettelee lukuvuoden aikana 1-2 koreografiaa, joilla esiinnytään seuran näytöksissä ja tapahtumissa, sekä osallistutaan kilpailuihin ja tanssikatselmuksiin.8-10v. (2014-2016) LUNA (tanssillinen voimistelu)

 

 

Luna on 8-10-vuotiaille lapsille suunnattu tanssillisen voimistelun tavoitteellinen joukkue. Lajitaustaa ei tarvitse olla. Joukkue harjoittelee kerran viikossa 1,5h kerrallaan koreografia-tunnilla ja kerran viikossa 1,5h tekniikka-tunnilla yhdessä Aurora-joukkueen kanssa.

Syksy 2024

Harjoitukset: Selviää kesäkuussa 2024

Valmentaja: Tiina Sarjula

Joukkueen tarkoituksena on kehittyä yhtenäiseksi ryhmäksi, harjoitella tanssillisen voimistelun perustekniikkaa, lihaskuntoa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa ikäryhmälle sopivilla tavoilla. Lisäksi joukkue opettelee 1-2 koreografiaa/lukuvuosi, joilla esiinnytään seuran näytöksissä ja tapahtumissa sekä osallistutaan kilpailuihin.

Vaikka kyseessä onkin tavoitteellisesti harjoitteleva joukkue, harjoituksissa pääteemana on aina tanssin ja voimistelun ilo. Pyrimmekin tunneillamme aina pitämään yllä hyvää ilmapiiriä, jotta kaikkien olisi mukava harrastaa!