Ilmoittaudu syksyn tunneille!

Varmista paikkasi syksyn harrasteryhmässä ja nappaa ennakkoilmoittautujan alehinta!

Syksyn tuntitarjonnasta löydät tuttuja tunteja, mutta myös paljon uutta. Uusina tunteina mm. luova tanssi, perhetanssi, NinjaGym, Parkour, Baletin alkeet sekä yli 12-vuotiaille suunnatut Street, Nykytanssi ja Showjazz-tanssitunnit.

Syyskausi alkaa 12.8. ja sisältää 18 harrasteviikkoa.

Kauden hinta 140/150€ + uusille jäsenille Illusionin jäsenmaksu 20€.

Ennakkoilmoittautujana saat 10€ alennuksen harrastusmaksusta – Early bird -etu voimassa kesäkuun loppuun saakka. Sisaralennus 5€/lapsi (jos vähintään yksi lapsi harrastaa kilpailutoiminnassa, alennus alkaen 20%).

Ryhmissämme lapsi on aina keskiössä. 

Voimisteluliiton strategian mukaan kaikki alle 12-vuotiaiden toiminta kuuluu Voimistelukoulu-käsitteen alle. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikessa alle 12-vuotiaiden voimistelussa ja liikunnassa lapsi on aina keskiössä, oli kyse mistä tahansa ryhmästä. 

Perusliikuntataitojen ja voimistelun alkeistaitojen oppiminen tapahtuu leikin kautta, laadukkaassa ohjauksessa tai valmennuksessa, panostaen lasten innostumiseen ja onnistumisen kokemuksiin. Tavoitteena on saada lapsi tunnistamaan omat vahvuutensa, innostumaan liikunnasta, löytämään oman tapansa liikkua ja ponnistamaan Voimistelukoulusta juuri omannäköiselle liikkujan polulle voimistelun, tanssin tai muun lajin parissa.

Lisätietoja ja ilmoittautumislinkit löytyvät täältä: https://www.illusion.fi/loyda-harrastus/