Iloa, innostusta ja innovaatioita

Tanssi- ja Voimisteluseura Illusion Vaajakoski on marraskuussa 2014 perustettu vaajakoskelainen urheiluseura. Illusion tarjoaa harrasteryhmiä lapsille ja nuorille, kilpailutoimintaa tanssissa ja joukkuevoimistelussa, sekä ryhmäliikuntaa aikuisille. Seurassa on jäseniä yli 800. Jo alle viidessä vuodessa TVS Illusionista on kasvanut Vaajakosken alueen suurin urheiluseura.

Seuramme toiminta nojaa vahvasti arvoihimme laatu, vastuullisuus ja positiivisuus, joita pyrimme toteuttamaan kaikessa toiminnassamme.

Keväällä 2019 tuntitarjonnasta löytyy mm. Satubalettia, Showtanssia, Temppujumppaa, Voimistelukoulua, Joogaa, Shindoa ja Lavista. 

Seuran joukkuevoimistelujoukkueet ovat nousseet Suomen kärkeen saavuttaen useita SM- ja Cup-kisojen mitaleita. Keväällä 2018 Illusion Jr teki historiaa ollen ensimmäinen vaajakoskelainen joukkue joukkuevoimistelun arvokisoissa saavuttaessaan edustuspaikan EM-kilpailuihin. Myös tämän jälkeen junioriedustusjoukkueemme on saavuttanut useita edustuspaikkoja Challenge Cup -kilpailuihin. 

Pääosa harrastuspaikoista sijaitsevat Vaajakosken alueella.

Mikäli sinulla on ideoita tai toiveita seuran kehittämiseksi, ota meihin rohkeasti yhteyttä Palaute-välilehden kautta!