Seurapaitapäivä tiistaina 26.9.!

Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima. On jälleen aika kaivaa kaapeista seurapaidat, -pipot ja muut Illusionin logolla varustetut kamppeet! Tiistaina 26.9. juhlitaan seurapaitapäivää, ja me kutsumme teidät kaikki mukaan näyttämään seurarakkauttanne.

Osallistuminen on helppoa!

✅ Kaiva kaapista Illusionin paita ja pue se päälle tiistaina 26.9.
✅ Nappaa kuva itsestäsi
💚Postaa kuva someen tunnisteilla #seurapaitapäivä ja #seurasydän

💚 Merkitse mukaan @tvsillusion niin jaamme sen edelleen seuramme somessa. Mukaan voit merkitä seuran tilin lisäksi myös joukkueesi, @illusionlapset tai @illusionaikuiset.

🥳 Kaikkien kuvan jakaneiden kesken arvomme kolme seuratuotepakettia!

Jaa siis seurapaitapäivän ja suomalaisen seuratoiminnan ilosanomaa somessa sydämesi kyllyydestä tiistaina 26.9.! Seurapaitapäivää voi viettää niin kouluissa, kotona, toimistoilla kuin etätoimistoillakin – eli siis ihan tavallisen arjen keskellä. Lapselle paidan voi pukea päälle päiväkotiin tai kouluun. Näytetään yhdessä, miten upea yhteisö meillä on kasassa!

Haasta siis ystävät, perhe, työyhteisö ja kaikki seurakaverit mukaan näyttämään, kuinka suuri, vahva ja moninainen #seurasydän suomalaisessa urheiluyhteisössä sykkii. Tule mukaan juhlistamaan seurapaitapäivää – juuri sellaisena kuin olet!

Jos sinulla ei ole vielä seurapaitaa, toimistollamme on myynnissä Illusionin t-paitoja (laita viestiä toimisto@illusion.fi) tai kurkkaa laajempi seuravaatevalikoimamme täältä: https://www.stadium.fi/seurat/2343139

Lisätietoa seurapaitapäivästä löydät täältä:

https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/kampanjat/seurapaitapaiva/

Kiitos, kun olet osa Illusionia 💚