Tanssi

TVS Illusionissa toimii kaudella 2018-2019 viisi tavoitteellisesti harjoittelevaa ja kilpailevaa tanssijoukkuetta, jokainen omassa ikäsarjassaan.Tänä vuonna uutena ryhmänä perustetaan vanhojen joukkueiden lisäksi showkoreo-ryhmä Hydra 16-19-vuotiaille.

Tavoitteellisten ryhmien pääsääntöisenä lajisuuntauksena on showtanssi, mutta harjoitusten ja liikekielen monipuolistamisen vuoksi rinnalla kulkevat vahvasti myös muut tanssilajit, kuten nykytanssi, jazz ja tanssillinen voimistelu. Joukkueet harjoittelevat aktiivisesti ja tavoitteellisesti noin kaksi kertaa viikossa ja osallistuvat seuran omien näytösten lisäksi erilaisiin alueellisiin ja valtakunnallisiin tanssikilpailuihin sekä muihin tapahtumiin ja talkoisiin.

Joukkueet hakevat tällä hetkellä uusia tanssista kiinnostuneita ja harjoittelemaan motivoituneita jäseniä. Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan! Kukin ryhmä toteutuu, jos siihen ilmoittautuneita on yhteensä vähintään kahdeksan.

Ilmoittautuminen tapahtuu 1.8.2018 alkaen jäsentiedon kautta. Lisätietoja kaivatessasi otathan yhteyttä tanssipuolen vastuuhenkilöön Hanna Takalaan, hanna.takala@illusion.fi