Illusionin joukkueille menestystä Vaajakoskella järjestetyssä JNV Cupissa

Kaikkineen 15 Illusionin joukkuetta kilpaili ja esiintyi tänään, sunnuntaina 19.11.2023, Vaajakosken liikuntahallilla järjestetyissä joukkuevoimistelukilpailuissa. Liikunnan iloa ja reimua sekä onnistuneita suorituksia saatiin nähdä useissa sarjoissa. SM-sarjan joukkueille kilpailut toivat mitalisijoja. Mitaleille päästiin myös 10-12 vuotiaiden valmisohjelmassa,
12-14 vuotiaiden kilpasarjan välineohjelmassa sekä 16-18 vuotiaiden harrastesarjan välineohjelmassa.

Seuran edustusjoukkue Illusion Jr kisasi 14-16 vuotiaiden SM-sarjan vapaaohjelmassa voitokkaasti. Joukkue sai kultaa pistein 25.333. Suoritus oli siisti ja varma, joka näkyi kauden parhaina suorituspisteinä.
Illusion Jr päätti osaltaan syksyn kisakautensa ja keskittyy valmistautumaan ensi kauteen, jossa tavoitteena edustuspaikka kansainvälisissä kisoissa.

Illusion Pre Jr ja Illusion Novel osallistuivat 12-14 vuotiaiden SM-sarjan välineohjelmaan ja saavuttivat molemmat palkintosijan onnistuneilla suorituksillaan. Illusion Pre Jr oli jaetulla ykkössijalla pistein 16.550 erityisesti ilmaisullisesti vahvalla suorituksella. Illusion Novel nappasi pronssia tarkalla suorituksella joka toi upean pisteiden noston pisteisiin 15.850.
Illusion Pre jr ja Illusion Novel jatkavat kisakauttaan ensi viikonloppuna 25.-26.11.2023 Joukkuevoimistelun välinemestaruuskilpailuissa Seinäjoella.

SM-joukkueiden lisäksi kisoihin osallistuivat myös seuraavat Illusionin joukkueet:
8-10 vuotiaiden sarja:
– Illusion Efise (kategoria III)
– Efise 14 (kategoria VII)
– Efise 15 (kategoria VIII)

10-12 vuotiaiden välineohjelma
– Illusion Feline (kategoria II, pisteet 16.350)
– Feline 12 (kategoria III)
– Feline 13 (kategoria VI)
– Feline L (kategoria VII)

10-12 vuotiaiden valmisohjelma:
– Illusion Feline (3.sija pistein 32.750)

12-14 vuotiaiden kilpasarjan välineohjelma:
– Kilpa Felise (1.sija pistein 16.717)

16-18 vuotiaiden harrastesarjan välineohjelma:
– Elide (3.sija pistein 14.599)

Kilpailuissa esiintyivät Felise ja Harraste Illusion joukkueet.

– Tanssi- ja voimisteluseura Illusion on vuonna 2014 perustettu vaajakoskelainen urheiluseura, joka tarjoaa harrasteryhmiä lapsille ja nuorille, kilpailu- ja valmennustoimintaa tanssillisessa voimistelussa ja joukkuevoimistelussa sekä ryhmäliikuntaa aikuisille ja senioreille.
Illusionissa on yli 1000 jäsentä, tehden seurasta Vaajakosken suurimman urheiluseuran. –